I-IMAGES/EYEVINE/PROFIMEDIA
Nisu ni pretjerano skupe

Kate Middleton ‘rasprodala‘ neodoljiv model sunčanih naočala od kornjačevine

Na karpiskoj turneji supruga princa Williama u osam je dana izmijenila 17 outfita, no samo dva para sunčanih naočala.

Na karpiskoj turneji supruga princa Williama u osam je dana izmijenila 17 outfita, no samo dva para sunčanih naočala.

O putu na Karibe princa Williama i Kate Middleton još uvijek se priča. Posebno se pridaje pažnja onome što su britanski prijestolonasljednik i njegova supruga nosili tijekom tih osam dana. Tako su modni analitičari izbrojali da je Kate ukupno pokazala 17 različitih outfita tijekom putovanje na Belize, Jamajku i Bahame, ali je nosila samo dva para sunčanih naočala.

Jedan Katein par posebno je ostao zapažen, a pripada kolekciji nezavisnog britanskog brenda Finlay, koji je vrlo brzo postao omiljena marka britanske kraljevske obitelji. Model koji je vojvotkinja od Cambridgea nosila rasprodan je u manje od 24 sata.

image

Jedno pojavljivanje vojvotkinje od Cambridgea s ovim naočala bilo je dovoljno za uspjeh brenda Finlay

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Bilo je tako divno vidjeti da Kate nosi Henrietta naočale - izgledala je prekrasno", kazao je suosnivač brenda David Lochhead za People.

"Kao britanski bend, bilo je divno vidjeti jednu od najprepoznatljivijih članica kraljevske obitelji da je odabrala nositi naš dizajn", dodao je.

image

Naočale britanskog brenda stoje 1500 kuna

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Modni optimizam je u zraku: Kako ovosezonski trendovi prizivaju pozitivne misli

Klasični model

Kate se odlučila za klasični oblik cat-eye u svjetlijoj varijanti boje kornjačevine za njen pretposljednji outfit u karipskoj turneji. Naočale su ručno izrađene od luksuznih talijanskih Mazzucchelli acetatnih okvira sa Zeiss lećama s punom UVA zaštitom. Ove naočale koje koštaju oko 1500 kuna rasprodale su se u manje od 24 sata nakon što ih je vojvotkinja nosila na Bahamima.

Naočale je nosila s vintage haljinom britanskog brenda Rixo, s neutralnim espadrilama i zlatnim naušnicama lokalne dizajnerice Nadie Campbell.

image

Kate je naočale kombinirala s retro haljinom i sandalama od špage

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Brend naočala osnovan je 2012. pokrenuli su ga Lochhead i njegova tri prijatelja, a ubrzo su postali omiljena marka kraljevske obitelji. Meghan Markle ima nekoliko modela, među kojima je i Henrietta samo u crnoj boji.

Naočale dizajnira suosnivač i kreativni direktor Dane Butler u njihovom studiju u Sohou, ali ručno se izrađuju u talijanskim Alpama.

Linker
26. travanj 2024 01:52