Svaka čast

Kate Middleton plijenila pristupačnom kombinacijom: Hlače od 180 kuna i kaput brenda koji Hrvatice obožavaju

Vojvotkinja od Cambridgea posjetila je fakultet u Derbyju jer je htjela čuti imaju li studenti potporu u obliku mentora s kojima mogu razgovarati o mentalnom zdravlju, što je projekt na kojem posvećeno radi godinama...

Kate Middleton stigla je u posjet fakultetu u Derbyju gdje je imala važnu misiju. Kako se bliži "Svjetski dan Mentalnog zdravlja", koji se obilježava 10. listopada, htjela je iz prve ruke provjeriti imaju li mladi studenti potporu na fakultetu i jesu li upoznati s projektom koji kao zadatak nudi potporu mladima u vidu mentora s kojim mogu razgovarati o mentalnom zdravlju.

Kad je od njih čula da su brucoši zadovoljni projektom, bila je vrlo zadovoljna, a zbog prisjećanja na svoje studentske dane nije skidala osmijeh s lica. I ovoga puta je briljirala na modnom polju.

Jesensku garderobu obogatila je kaputom iz nove kolekcije španjolskog modnog diva Massimo Dutti čija je cijena 2071 kuna. Karirani uzorak klasika je koja gotovo nikada ne izlazi iz mode. Svijetloplavi pulover istog brenda, čija je cijena 990 kuna, i koji se lijepo uklopio s jednostavnim hlačama Top Shopa čija je cijena samo 180 kuna sjajno su izgledali na modno nepogrešivoj Kate. Cijeli ležerni outfit zaokružila je crnim Gianvito Rossi salonkama od brušene kože čija je cijena 4326 kuna.

image
Kate Middleton briljirala je još jednim povoljnim, ali stylish outfitom.
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

38-godišnja vojvotkinja od Cambridgea i ovoga je puta pazila na epidemiološke mjere, pa je na licu nosila već svima dobro znanu zaštitnu masku cvjetnog uzorka londonskog brenda Amaia, čija je cijena 125 kuna.

Cvjetni uzorak maske rasprodan je gotovo istog dana kada se Kate Middleton prvi puta pojavila s njom na licu.

"Vjerujem da djeca, mladi ljudi i roditelji trebaju znati da mogu zatražiti pomoć. Isto kao i kod fizičkog zdravlja, moramo djelovati rano kako bismo djetetu pružili pomoć kada se suoči s emocionalnim poteškoćama", rekla je jednom prilikom Kate. Vojvotkinja i princ William su podržali i rad dobrotvorne organizacije "Heads Together", čiji je cilj okončati stigmu koja se tiče problema mentalnog zdravlja tako da potiču ljude da razgovaraju o tome.

Čitajte i:

Kraljevsku obitelj posjetio je poseban gost: Georgea je oduševio zaista neobičnim darom

Elegantna i u pristupačnom: Tenisice Kate Middleton kod nas se mogu kupiti za 314 kuna

Kate Middleton obožava haljine s vječnim cvjetnim uzorkom: Zaljubili smo se u njezinih 10 stajlinga

Linker
18. travanj 2024 23:41