sve o ljubavi

Jennifer Lopez nakon iznenadnog vjenčanja majicom poslala snažnu poruku

Ben i Jen za vikend su odletjeli u Vegas i stigli u kapelicu malo prije ponoći kako bi za vjenčanje čekali u redu s još četiri para.

Jennifer Lopez ne krije da je presretna nakon iznenadnog vjenčanja s Benom Affleckom u Las Vegasu. Svima onima koji misle da je trebala pričekati i razmisliti danas je poslala jasnu poruku, i to svojom majicom.

Na bijelom odjevnom komadu pisalo je "Ljubav je veća od straha", što je očito razlog zbog kojeg je J.Lo odlučila postati gospođa Affleck. Uz nju je nosila Hermes torbu, šarene trapez hlače i tenisice.

image

Jennifer Lopez

BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Par, koji je izlazio i zaručio se početkom 2000-ih prije nego što su prekinuli i proveli 17 godina razdvojeni, obnovili su svoju vezu prošle godine. Bilten Lopezinih obožavatelja, JLo, u nedjelju je objavio: "Uspjeli smo". Par je, naime, odletio u Vegas i stigao u kapelicu malo prije ponoći kako bi za vjenčanje čekali u redu s još četiri para.

"Iza nas dvojica muškaraca držala su se za ruke i držala jedan drugoga. Ispred nas, mladi par koji je prešao tri sata vožnje od Victorvillea na drugi rođendan svoje kćeri - svi mi želimo istu stvar - da nas svijet prepozna kao partnere i objaviti svoju ljubav svijetu kroz drevni i gotovo univerzalni simbol braka", poručila je Jennifer.

image

Jennifer Lopez

BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Dokumenti iz matičnog ureda pokazuju kako je par dobio dozvolu za vjenčanje u okrugu Clark, Nevada, 16. srpnja. Licenca je izdana Benjaminu Gezi Afflecku i Jennifer Lopez.

"Bilo je to najbolje moguće vjenčanje koje smo mogli zamisliti", rekao je par. "Jedan o kojem smo davno sanjali, a jedan postao stvarnost. Dakle, s najboljim svjedocima koje možete zamisliti, haljinom iz starog filma i jaknom iz Benova ormara, pročitali smo vlastite zavjete u maloj kapelici i dali jedno drugome prstenje koje ćemo nositi do kraja života", objavila je mladenka.

Linker
15. travanj 2024 10:48