ovo nismo znali

I Kim voli reciklirati! Za sestrino vjenčanje odabrala je haljinu koju je nosila još 2011. godine

Na svom Instagramu je objasnila da je morala odjenuti ‘nešto talijansko‘ kad je saznala da će se treća svadbena ceremonija njezine sestre Kourtney odviti u Portofinu u Italiji.

Reality zvijezdu Kim Kardashian navikli smo vidjeti uvijek u novim krpicama, no tu i tamo Kim voli "ponoviti" svoje outfite. Tako je na svom Instagram storyju otkrila da je na trećoj svadbenoj ceremoniji svoje sestre Kourtney i glazbenika Travisa Bakera odjenula haljinu iz svoje bogate arhive. Naime, riječ je o Dolce & Gabbana kreaciji koju je prvi put nosila 2011. kada je još morala sama sebi kupovati odjeću.

No, za sestrino vjenčanje u Italiji učinila ju je, kako je rekla, modernijom i prilagodila gotičkoj temi slavlja. "Kad sam saznala da idem u Italiju, izvukla sam svoju Dolce & Gabbana haljinu iz ormara da vidim mogu li je još obući", napisala je Kim na Instagramu.

image

Kim Kardashian 2011. u Dolce&Gabbana haljini.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kourtney Kardashian u Italiji se treći put udala za Travisa Barkera, izabrala je potpuno netipičnu vjenčanicu

Nadalje je otkrila da je haljinu sirena kroja sama kupila u luksuznoj robnoj kući Bergdorf Goodmanu i nosila je na dodjeli nagrada Glamour Awards.

Preko haljine sada je odjenula još jednu haljinu i to od čipke brenda Veterments koju također već godinama ima u ormaru. Od detalja je 2011. nosila statement viseće naušnice i hrpu narukvica, dok je gotički look začinila chokerom s velikim kamenom i križem oko vrata.

image

Kim Kardashian

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Mladenka Kourtney Kardashian nosila je vrlo neobičnu Dolce & Gabbana vjenčanicu - kratkog kroja, s korzetom i velikim šlepom na kojoj je izvezen portret djevice Marije, a njezin suprug i bivši bubnjar Blinka 182 također se odlučio za odijelo ove talijanske modne kuće.

Linker
19. travanj 2024 02:48