UVIJEK JEDINSTVENA

Diva glasom i stasom: Gabi Novak dobila još jedno priznanje u Šibeniku, pritom je zablistala u neodoljivoj kombinaciji

Jednoj od najvećih glazbenih diva ovih prostora, Gabi Novak sinoć je uručena još jedna nagrada, a osim glasom, na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u Šibeniku oduševila nas je i stasom!

Nakon brojnih nagrada u bogatoj karijeri glazbene dive, Gabi Novak je sinoć uručena i Nagrada za umjetničku i svekoliku promociju grada Šibenika na svečanoj sjednici Gradskog vijeća.

"Tako sam uzbuđena. Srce mi je puno ljubavi prema Šibeniku, prema svemu što sam ovdje doživjela predivno i hvala svima, cijelom Šibeniku, na jednom velikom povjerenju prema meni i mojoj porodici, prema Arsenu koji me je ovdje doveo prije 50 godina kada sam postala šibenska nevista", izjavila je Gabi Novak za Šibenski portal nakon čega je otpjevala stihove pjesme "Šibenska nevista" s kojom je nastupila na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku.

image
Gradonačelnik Željko Burić, predsjednik Gradskog vijeća Dragan Zlatovic i Gabi Novak.
NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX

Diva - i glasom i stasom

Gabi je osim glasom, i stasom još jednom pokazala kolika je diva pa je zablistala u košulji na volane svijetlo zelene boje koju je uparila s decentnim, a efektnim nakitom. Lagani make up i ružičasti ruž na usnama dodatno su istaknuli stajling kojim se naša diva još jednom izdvajala iz mase.

Čitajte i: Skromna diva Gabi Novak ima višestruki razlog za slavlje, sa suzom u oku se zapitala: ‘Jesam li ja ovo zaslužila?‘

Nedugo nakon njezinog rođendana koji je bio 8. srpnja, priređena je promocija biografske knjige i raskošnih box setova objavljenih tijekom pandemije - "Diskobiografija vol. 1 i vol. 2" te "Knjiga o Gabi - Soundtrack naših života".

Jedna od najblistavijih karijera na ovim prostorima

image
Poput dive Gabi Novak zablistala je jednostavnoj, a efektnoj modnoj kombinaciji.
NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX

Veliki i bogati opus jedne od najblistavijih karijera na ovim prostorima na dvanaest CD-a, koliko ih sadrže ova dva box seta, okuplja gotovo 260 originalnih snimaka od kojih su 23 objavljena po prvi put.

Ganuta cijelom promocijom i svime što su govornici rekli o njoj i njenoj blistavoj karijeri, Gabi je skupila emocije i obratila se uzvanicima.

image
Na tvrđavi Barone održala se svečana sjednica Gradskog vijeća grada Šibenika.
NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX

Čitajte i: Gabi Novak u sjećanju na Balaševića i Arsena: "svaku drugu nedjelju bio bi kod nas na ručku, to su bila divna druženja"

"Nikad nisam mislila da sam velika, ali vi ste me učini velikom. Nikad nisam vjerovala da ću u ovim godinama doživjeti ovako nešto, ali dajete mi vjetar u leđa. Moram skromno reći da sam ušla u povijest. Hvala puno onima koji su mi pisali krasne pjesme i svim ljudima koji su surađivali sa mnom. Hvala puno svima na ovome danu, na knjizi, posebno Siniši i svima ovdje koji su toliko lijepih riječi rekli o meni", kazala je Gabi Novak kojoj su nakon što je pred nju stavljena rođendanska torta zasuzile oči.

"Jesam li ja ovo zaslužila", skromno je upitala glazbena diva kojoj je samo nebo granica.

Linker
18. travanj 2024 07:10