Profimedia
Ne možemo bez njih

Cvjetne haljine još više volimo u jesen: Pronašli smo hit komade slične odličnoj haljini poznate glumice

Zašto bismo dopustili jesenskoj monotoniji da nas uvuče u svoju mrežu kada joj se možemo odurpijeti veselim uzorcima i živim bojama, kako u uređenju prostora, tako i u odijevanju. Inspiracija nam je Katie Holmes koja obožava haljine vječnog cvjetnog uzorka pa smo odmah potražili kakvi se modeli nude po trgovinama.

Nakon što je svijetu pokazala da je ponovno zaljubljena, glumica Katie Holmes ponovno je "procvjetala". Iako se sada malo šalimo, ozbiljni smo kada je riječ o njezinoj najnovijoj modnoj kombinaciji koju je prošetala ulicama New Yorka.

Midi haljina s puf rukavima cvjetnog uzorka odlično joj je stajala na bijele tenisice, nemarno zavezanu punđu i tamne naočale, a nezaobilazna je bila i zaštitna maska. Katie je majstorica casual odijevanja, što je pokazala mnogo puta u zadnjih nekoliko mjeseci.

U.S actress Katie Holmes with her new boyfriend Emilio Vitolo jr are having lunch at Le Botaniste restaurant in Soho then Katie is coming back home and Emilio went to his restaurant Emilio's Ballato in New York on September 28, 2020.,Image: 560363255, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Katie Holmes voli nositi cvjetne haljine i u jesen.

Nosila je sve - od traperica koje jednostavno obožava, preko košulja, udobnih trenirki do kardigana ispod kojeg pokazuje seksi donje rublje i lepršavih haljina iz kojih se ne skida ni na početku jeseni.

Cvjetne haljine, barem u njezinom slučaju, nisu rezervirane samo za ljetne prilike, već i za jesenske jer se lako mogu pretvoriti u savršen komad za slojevito odijevanje.

Odlične su uz čizme

Jer jesen je prilično prevrtljiva pa je u jednom trenutku hladno, dok nas u drugom ponovno grije sunce. Iako s dolaskom hladnijim danima automatski naginjemo tamnijim bojama, zašto se ne bismo za inat još malo pretvarali kao da ljeto nije prošlo?

To možemo na sljedeći način: kombiniranjem vesele cvjetne haljine s klasičnom jesenskom obućom - gležnjačama ili visokim čizmama uz dodatak toplog kardigana ili jaknice koja će nas štititi od naleta hladnog zraka. A kako bismo vam olakšali izbor, pogledali smo što se od cvjetnih haljina nudi po popularnim trgovinama. Naišli smo na zaista divne komade!

Čitajte i:

Jesenski trend bez kojeg ne možemo: Parke ponovno osvajaju ulice, donosimo najbolje ulove!

Nakon 'maminih traperica' stiže 'bakin ovratnik': Hit kragnicu zadnji ste put sigurno nosili u vrtiću

Uske traperice su (napokon) out! Ovih 13 trendi modela transformirat će vas u kraljicu stil

Linker
15. travanj 2024 23:21