U INAT TMURNOM VREMENU

Color blocking na ulicama Londona: Ashley Roberts poput glazbene kolegice maestralno spaja ‘nespojive‘ boje!

Osim poznate britanske glazbenice Rite Ore, jednu od najodvažnijih modnih tehnika - ‘color blocking‘ u svoj modni izričaj prigrlila je i članica grupe The Pussycat Dolls.

Slavna pjevačica Ashley Roberts (40) ulicama Londona često održava modne lekcije, a ovoga puta pojavila se u upečatljivoj kombinaciji na prvu pomisao nespojivih boja koje je maestralno dobro uparila!

Članicu grupe The Pussycat Dolls na putu do Global Radija gdje vodi emisiju 'Heart Breakfast' dežurni fotografi su "ulovili" u šarenoj kombinaciji upečatljivo rozog kaputa kojeg je uparila sa zelenom bluzom i pencil crnom kožnom suknjom ispod koljena.

image

Ashley Roberts u upečatljivom stajlingu.

EDITORIAL/PROFIMEDIA BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U stajling je ukomponirala i roze salonke te torbicu iste nijanse, a vječno nasmijana pjevačica tmurnom ponedjeljku je rekla "ne" sunčanim naočalama - modnim dodatkom u kojem ju najčešće viđamo.

Čitajte i: Jesen, barem prema stilu Rite Ore, ne mora biti siva i dosadna: Iskopali smo neke njezine genijalne outfite

Po nesvakidašnjem 'color blocking' outfitu za modno odvažne nevjerojatno nas je podsjetila na modnu kombinaciju kojom je njezina glazbena kolegica Rita Ora (30) izdominirala londonskim ulicama ranije ove jeseni.

Spoj na prvu nespojivog

U jednom od njezinih bombastičnijih lookova, iako na prvu odaje dojam kao da je svega previše, kraljica dobrog stila uspjela je spojiti čak pet boja različitih po mjestu na spektru tako da sve djeluje skladno i spojivo!

image

Odvažna modna kombinacija Rite Ore.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

​Čitajte i: Slavna pjevačica ispod trendi kaputa ‘skriva životinju‘: Ashley Roberts održala jesensku modnu lekciju

Iako je kaput vibrantan, čini se da lakirane narančaste čizme nose cijeli outfit, a jednako se dobro ističu i dolčevita u boji ciklame, dok crvena suknja suptilno proviruje ispod kaputa.

Mislite li još uvijek da postoje boje koje ne idu zajedno?

Linker
18. travanj 2024 02:50