Inspiracija

Angelina Jolie bezvremenski je stil osvježila komadom u kojem je ne vidimo često

Kada nije na crvenom tepihu, glumica odijeva jednostavne komade koje svaki put obogati nekim cool modnim detaljem.

Glumica Angelina Jolie već dugi niz godina ima pročišćen stil koji uključuje jednostavne komade poput hlača na crtu i košulja, balonera, kaftana te jednobojnih haljina laganih materijala. Zato je njezin najnoviji outfit pravo iznenađenje jer ju rijetko vidimo u toj kombinaciji.

image

Crop top je glumica spojila sa širokim hlačama.

VASQUEZ-MAX LOPES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Naime, paparazzi su je "uhvatili" na Beverly Hillsu u crnom od glave do pete i komadu koji ne nosi tako često - crop topu. Njime je otkrila svoju vitku liniju, a široke hlače u cijelu su se priču odlično uklopile. Angelina jako voli nositi bezvremensku odjeću jer se u njoj očito najbolje osjeća, no promjena u vidu uskog topa pravo je osvježenje.

"Uživanje u vintage komadima" jedan je od njezinih glavnih stilskih prioriteta, kako je rekla Edwardu Enninfulu u izdanju britanskog Voguea za ožujak 2021.

image

Jedan od omiljenih Angelininih komada su bijele haljine.

VEGAN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Preko ljeta se glumica i humanitarka ne odvaja od bijelih ljetnih haljina koje upotpunjuje velikim sunčanim naočalama te dizajnerskim torbama i obućom. Jednu takvu s elastičnim gornjim dijelom nosila je dok je kupovala biljke sa svojim 14-godišnjim sinom Knoxom u Los Angelesu, a sličnu je imala i kad je sina odvela u posjet Harry Potter tematskom parku u Universal Studios.

image

Angelina Jolie u Universal Studios.

@CELEBCANDIDLY/SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Angelina trenutno radi na svom najnovijem redateljskom projektu - filmskoj adaptaciji romana "Bez krvi" Alessandra Baricca u kojem glumi njezina kolegica Salma Hayek. Za Variety je rekla da je roman pročitala 2016. i ubrzo nakon toga napisala scenarij.

"Knjiga je duboko utjecala na mene. Mislim da je to jedno od onih umjetničkih djela, nečije intuicije i uma, koja ističu nešto što u sebi ima toliko istine o tome tko smo kao ljudi" rekla je o temi knjige koja pokazuje složenost ljudskog stanja.

Linker
25. travanj 2024 03:12