Uvijek elegantna

Amal Clooney odabrala chic minicu za romantičan spoj sa suprugom

Odvjetnica za ljudska prava i oskarovac izašli su na večeru u New Yorku, a glamurozna Amal opet je oduševila svojom pojavom.

Amal Clooney zablistala je u romantičnom večernjem izlasku sa svojim suprugom Georgeom Clooneyem. Par je na večeru izašao u New Yorku usred radnog tjedna, a za izlazak daleko od crvenog tepiha i reflektora, Amal je odabrala malu crnu haljinu, koja se svojim slojevima i svjetlucavim ukrasima pokazala kao komad za chic efekt.

Amal je ovu upečatljivu haljinu kombinirala s nekoliko jednako unikatnih komada. Odabrala je crne cipele s trakama i zlatnim zašiljenim vrhom, uz koje je nosila elegantnu clutch torbicu i viseće zlatne naušnice.

image

George Clooney i Amal Clooney

THEHAPABLONDE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Odvjetnica i oskarovac ostavili su svoje blizance kod kuće i izašli na večeru u talijanski restoran Locanda Verde. Fotografi su ih ulovili na parkiralištu, dok su iz automobila žurili do restorana. Iznimno dobre volje i očito još uvijek zaljubljeni, supružnici su se s osmjehom od uha do uha čvrsto držali za ruke.

image

George i Amal u braku su od 2014.

THEHAPABLONDE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Par se vjenčao 2014., a tri godine kasnije dobili su blizance Alexandera i Ellu. Par privatni život drži daleko od očiju javnosti, a u zajedničkim izlascima uvijek odišu složnošću i glamurom.

Linker
14. travanj 2024 13:25