Marijana Batinić / Privatne fotografije
Potpuno zrači

Zgodna trudnica pozirala u kupaćem kostimu i otkrila svoje raspoloženje: 'Samo što ne grizem'

Nedavno se oprostila s gledateljima i 'otvorila porodiljni', a sada je oduševila svojom figurom koju ima u sedmom mjesecu trudnoće.

Voditeljica Marijana Batinić (39) očekuje rođenje svoje druge kćerkice i pritom uživa u roditeljstvu s petogodišnjom kćerkicom Enom i trudnoći na obali. Ovog je puta zagrlila supruga Mateja Pašalića te su s osmjehom na licu snimili selfie na plaži.

"Kaže li se za dva mjeseca do poroda 'odbrojavamo sitno'? Ako da - odbrojavamo sitno... I dinamitno! (Samo što ne grizem)", našalila se lijepa voditeljica uz selfie s plaže na kojem pozira uz supruga.

Kolegica po visokom stadiju trudnoće, glumica Nataša Janjić Medančić, komentirala je da se njoj čini kako je Marijana u visokoj kondiciji.

Porodiljni u hladovini borova

Jedno od omiljenih televizijskih lica nedavno se oprostila od gledatelja i kandidata showa "Život na vagi" šaljivom objavom na Instagramu, poručivši da okreće novu stranicu u životu.

"Ne planiram nikakvo putovanje, nego samo dobro se odmoriti. U sedmom sam mjesecu trudnoće, borovina i more su sve što mi pada na pamet", kazala je tom prilikom Marijana za Gloria.hr.

Pročitajte i:

Nema poznate dame koja nije iskomentirala fotku trudne Nataše: 'Ono kad si ogromna i iscrpljena'

Marijana Batinić oprostila se od gledatelja: Otkrila nam je što planira u narednim mjesecima

Odluka koja je sve digla na noge: 'Jeziva bol. Spavala bih na betonu, ali ju ne bih ostavila samu u bolnici'

Linker
11. travanj 2024 05:27