PRISILNI PREKID

Zbog bolesti otkazane ‘Zvijezde pjevaju‘: Ove subote nećemo uživati u popularnom showu

U službenom priopćenju Hrvatske televizije navodi se da je prikazivanje treće emisije showa prolongirano za tjedan dana.

Prošli vikend nismo uživali u 'Plesu sa zvijezdama', a ove subote nećemo gledati niti 'Zvijezde pjevaju', licencni zabavni show koji se s velikim uspjehom prikazuje na Prvom programu Hrvatske televizije.

U subotu 2. travnja s početkom u 20 sati i 10 minuta na Prvom programu HTV-a trebala se, naime, prikazati treća emisija showa Zvijezde pjevaju, ali s HRT-a je stiglo službeno priopćenje kako je emitiranje otkazano i prolongirano za idući vikend.

"Zbog bolesti, ove smo subote, 2. travnja, prisiljeni otkazati novo izdanje showa Zvijezde pjevaju te ga odgoditi za tjedan dana. Tako će treća epizoda u kojoj će se sedam parova natjecati u izvedbama pop i rock pjesama emitirati 9. travnja u 20:10 na Prvom", objavili su s HRT-a na službenoj Facebook stranici emisije, a umjesto popularnog showa HRT će prikazati film xXx s Vinom Dieselom u glavnoj ulozi.

Podsjtimo kako su prošle subote iz showa ispali Antun Ponoš i njegova mentorica Lara Antić Prskalo koji se nizu proslavili izvedbom pjesme 'Ring of Fire' Johnnyja Casha, ljubavne balade koju su izvodili i brojni drugi izvođači, a doživjela je i mnoge obrade.

image

Marina Orsag i Ivana Kindl

PRESS HRT

Tako je još sedam parova ostalo u borbi za titulu pobjednika, a to su Iva Jerković s mentorom Ivom Amulićem, Marina Orsag i Ivana Kindl, Areta Ćurković i Goran Bošković, Marko Braić i Gina Damjanović, Mario Kovač i Lu Jakelić, Maja Ciglenečki i Stjepan Lach te Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca.

Svima njima će odgoda od tjedan dana sigurno pripomoći da još bolje uvježbaju nastupe.

I ovo otkazivanje je još jedan u nizu događaja koji pokazuje kako je pandemija koronavirusa daleko od svog svršetka, a izvanredne okolnosti prisilile su organizatore na otkazivanje snimanja.

image

Voditeljica shoa Barbara Kolar

TOMISLAV KRIŠTO/CROPIX

Kako je riječ o emisiji s mnogo bliskih kontakata, sa strepnjom se očekuju daljnji rezultati daljnjih testiranja, a mi držimo fige da se svi oboljeli što prije oporave i da se 'Zvijezde pjevaju' na male ekrane vrate u predviđenom terminu 9. travnja.

Linker
19. travanj 2024 17:57