neobični ritual

Zašto je DJ Steve Aoki poznatu splitsku influencericu na Poljudu pogodio tortom?

Američki DJ usred svog nastupa bacio je tortu na influencericu Elu Jerković koja je držala transparent.

DJ Steve Aoki pogodio je influencericu Elu Jerković tortom. Naime, Splićanka je na festival Ultra Europe na Poljudu ponijela transparent "Steve Aoki cake me!", a slavni DJ odlučio joj je udovoljiti.

Ela ipak nema čast biti jedina koju je Aoki gađao tortom. Kako pišu strani mediji, čak 2500 ljudi godišnje dobije u facu tortu koju je bacio slavni Amerikanac, a to redovno čini tijekom izvođenja pjesme "Cake me".

image

Ela je držala transparent kojim je molila DJ-a da je pogodi tortom

JOSKO PONOS/CROPIX

Aoki je prije 11 godina u intervjuu za The Daily Beast objasnio da je bacanje torte nastalo na prilično običan način. Smišljao je jednu posebnu točku koju bi inkorporirao u svoje nastupe, a prijatelj mu je pokazao snimku na kojoj torta leti prema nečijoj faci u slow motionu. U početku je Aoki bacanjem torte želio promovirati samo jednu pjesmu, no stvar se zarolala te publika i dan danas želi da je DJ pogodi tortom u lice.

image

Još je nekoliko fanova stiglo s istim transparentom

JOSKO PONOS/CROPIX

Jašući na tom valu, Aoki je 2015. godine snimio pjesmu Cake Face, koju danas izvodi negdje na sredini nastupa, pa se oni koji žele dobiti tortu u lice stignu pripremiti za to.

image

Američki DJ baca tortu

JOSKO PONOS/CROPIX

Iako je mnogo onih koji i danas s ponosom pričaju kako su dobili tortu u lice od Stevea Aokija, dogodilo se i to da je cijela stvar krenula po zlu. Prije šest godina Aokija je tužio jedan fan koji je zadobio ozljede.

image

Steve je donio tortu

JOSKO PONOS/CROPIX

Raymond Collins nije ozlijeđen u samom bacanju torte, već se nakon njega poskliznuo i ozlijedio. Od Aokija je tražio naknadu za psihičku patnju, gubitak mogućnosti da uživa u životu i gubitak primanja. Tužba je završila nagodbom, a nikad nije objavljeno koliki je iznos bio u pitanju.

image

Ela nakon bacanja torte

JOSKO PONOS/CROPIX
image

Atmosfera na nastupu Stevea Aokija

JOSKO PONOS/CROPIX
Linker
12. travanj 2024 03:32