UVIJEK OTVORENA

Zanosna i iskrena! Iris Livaja: "U našem braku Marko muti jaja!"

Supruga najpoznatijeg hajdukovca i manekenka s respektabilnom karijerom početkom svibnja je brakom okrunila osam godina veze s Markom Livajom: time su stavili pečat na jednu od najljepših ljubavnih priča u nogometnom svijetu, a sad otkriva kako izgleda njiihov bračni život.

Žena koja ljepotom ostavlja bez daha, a zarobila je i srce hajdukovog nogometaša, Iris Rajčić ispričala je za Slobodnu Dalmaciju, samo dva tjedna nakon vjenčanja, kako izgleda život sa zvijezdom, koliko dugo je birala vjenčanicu, ali i kako se snalazi u obiteljskim obavezama.

Podsjetimo, u najvažnijem danu njihove ljubavi, omiljeni Hajdukovac i svojedobno jedna od naših najtraženijih manekenki izazvali su veliku pažnju hrvatske javnosti, a dojmovi nakon vjenčanja još uvijek ne popuštaju. Na ljubav u dobru i zlu Marko Livaja i Iris Rajčić zavjetovali su se u u crkvici u splitskom parku Sustipanu početkom mjeseca gdje su prošlog ljeta krstili svog sinčića Lorenza. Petogodišnja kći Elizabeta nije bila samo najuzbuđenija uzvanica, uz njezinog jednogodišnjeg bracu Lorenza, nego je na vjenčanju svojih roditelja imala i ulogu djeveruše.

image

Iris Livaja

Sasa Buric/Cropix

Po svemu sudeći, zanosna plavokosa manekenka se nije dugo mislila prilikom odabira vjenčanice. Vjenčanicu je Iris kupila pokraj svoje kuće; išla je kupiti nešto povrća za ručak, usput vidjela haljinu; ušla, probala, kupila, i to je bilo to.

''Nismo ni ja ni Marko puno filozofirali oko robe. Ja sam haljinu, eto tako, neočekivano kupila, a nije ni on komplicirao, sve je bilo ekspresno riješeno'' otkrila je Iris te ispričala kako izgleda jedan njezin prosječni dan.

''Evo, ovako ti izgleda jedan moj prosječan dan: Lorenzo mi se budi oko šest, a onda i ja s njim, ali ide mi i rano leći, pa navečer mogu odradit neke stvari, ispeglati i tako. E, onda su ti kava, doručak, pa trening – ili moj ili Markov, onda obavim spizu, pa je kuhanje, ručak... Ako je lijepo vrijeme, iziđemo malo. Sasvim obično, ali popraćeno i svim onim: “Može dres, može karta, provjerite molim vas je li ovo Markov potpis na dresu, pa onda ja izigravam CSI, FBI... Može li video za sretan rođendan, pa može li video za sve najbolje za svetu pričest? Ima tu raznoraznih želja – može li Marko doći ovdje, može ondje...'', nastavila je.

''Ja još uvijek u podrumu ne štampam dresove, ne tiskam karte, ali stvarno se trudim, koliko god mogu, svima udovoljiti. Pogotovo kada su djeca u pitanju, ali ne možeš sve, ne stigne Marko toliko toga. A za Božić, koje je to tek ludilo bilo! Onda, kažem dobro, O.K., idemo vidjeti što se može'', dodala je manekenka, koja je između ostalog otkrila i da nije veliki fan online kupovine.

''Nisam pala pod taj utjecaj. Svi idu linijom manjeg otpora. Ja mogu pogledati što se nudi, ali, eto, ne mogu kupiti. Sve što kupujem moram opipati, moram pomirisati kožu. Ja sam tip jedan na jedan. Volim, recimo, ići na pazar, volim to voće i povrće prevrnuti po rukama, mladi sir kupujem kod bake iz Sinja, hoću ga možda preko interneta kupit? Ma, volim osjetiti život, volim ljude'', ispričala je Iris koja se osvrnula i na kulinarske vještine supruga Marka.

''Ručak tempiram u točno određeni sat, ali pojest će sve i sve će mu biti dobro. Želim da mi i muž i djeca jedu kako treba, meni je to važno. Naravno, imamo svi mi svojih odušaka. A nije ni Livaja da baš ni jaje ne zna ispeći. Napravit će razne salate, ispeći meso, a snaći će se i kada treba klincima smutiti kakvu kašicu'', nahvalila je Iris supruga te istaknula da je ''dragi Bog pogledao'' po tom pitanju.

Linker
18. travanj 2024 15:05