ROMANTIKA U PARIZU

Zaljubljena do ušiju: Demi Moore više ne skriva muškarca u kojeg se zaljubila

Američka glumica uživa u ljubavi sa celebrity kuharom i ne pokušava sakriti osmijeh s lica!

Američa glumica Demi Moore već neko vrijeme potajno izlazi s jednim od najpoznatijih kuhara na svijetu, ali čini se da romansu koju više ne želi sakrivati.

Naime, 59-godišnja glumica službeno je potvrdila na Instagramu vezu sa švicarskim kuharom i vlasnikom restorana Danielom Hummom (46), s kojim hoda posljednjih mjeseci.

Moore je podijelila nekoliko fotografija s njihovog nedavnog putovanja u Pariz zajedno s voljenim psom Pilafom. Na jednoj od fotografija vidi se Daniel kako je ljubi u čelo. Također je podijelila snimke na kojima uživaju u teniskom meču na French Openu u Parizu.

Međutim, njezin mali pas je bio taj koji je ukrao show na slikama i raznježio pratitelje na društvenim mrežama.

‘‘Navija za Rafaela Nadala na finalu French Opena 2022. Nije htjela propustiti da sruši vlastiti rekord svojim 14. naslovom na French Openu!‘‘, napisala je glumica ispod fotografije na kojoj maleni psić uživljeno prati teniski meč.

Glumica je s kuharom Danielom Hummom cijelo vrijeme držala za ruke na tribinama dok je promatrala svog malenog ljubimca.

Za ovu prigodu odjenula je široku crnu majicu i tamne hlače, dok se njen dragi pojavio u bijeloj majici u svijetloplavom ležernom sakou i hlačama, a cijeli outfit upotpunio je bejzbol kapom. Na mrežama je osvanula još jedna fotografija na kojoj se romantični par strastveno ljubi na ulicama Pariza te se samo vidi sjena njihovg tijela, točnije silueta.

Podsjetimo, vijest o tajnoj vezi stigla je samo dan nakon što je njezin bivši suprug Bruce Willis objavio da se povlači iz glume nakon što mu je dijagnosticirana afazija. Afazija je inače stanje uzrokovano oštećenjem mozga koje utječe na nečiju sposobnost govora, pisanja i razumijevanja jezika. Iako je zvijezda aktivno podržavala svog bivšeg supružnika kroz njegove zdravstvene borbe, ipak je pronašla sreću sa novim muškarcem, koji je 13 godina mlađi od nje.

image

Demi Moore i Bruce Willis

INSTAGRAM INSTAGRAM
Linker
18. travanj 2024 03:49