Instagram/Nevena Rendeli Vejzović
Novopečene majke

Zajedno u svemu: Domaće glumice sjele na klupicu u parku i dojile!

Majkama su njihova djeca na prvom mjestu, a kad nastupi glad, nema druge nego nahraniti dijete. Pa čak i ako si u parku! Brojne hrvatske mame ne libe se dojiti u javnosti, a među njima su i tri poznate glumice.

Do sad su ih povezivali prijateljstvo i isti poziv, a odnedavno glumice razmjenjuju i savjete o majčinstvu, a zajedno čak i doje! Vanda Winter, Petra Kurtela i Mirna Medaković Stepinac iznimno tople listopadske dane odlučile su iskoristiti za boravak na suncu sa svojim miljenicima. A kad je krenuo plač, znale su da se moraju pobrinuti za svoje mališane - glad ne pita.

Vanda Winter, koja posvuda vodi sina Fabijana i Mirna Medaković Stepinac, koja je blizanke Kaju i Zoru rodila dva tjedna prije kolegice, već su se na društvenim mrežama pohvalile dojenjem u javnosti, a sada im se pridružila i Petra Kurtela, koja je krajem kolovoza dočekala sina Relju. Trend "brelfieja" - selfie fotografija koje mame "okidaju" dok doje, nije zaobišao ni Hollywood, a na listi zvijezda nalaze se i glumica Olivia Wilde, pjevačica Gwen Stefani te manekenka Gisele Bundchen.

U akciji "dojenje je zakon" kako su glumice prozvale svoj trenutak u parku, pridružio se i jedan djed - otac glumice Mirne Medaković. Naime, kako su na fotografiji dječica brojnija od majki, nedostajao je par ruku, pa je ponosni djed uskočio i pričuvao unuku dok je čekala svoj red.

Linker
18. travanj 2024 02:31