nakon ‘šamara‘ kreće dalje

Will Smith vraća se na male ekrane: U velikom intervjuu na Netflixu otkrit će sočne detalje iz svog života

Ima li nešto što ne znamo o životu ‘princa s Bel Aira‘? Očito ima jer će poznati glumac u emisiji Davida Lettermana otkriti neke neznane detalje iz svoje karijere i života.

Američki glumac Will Smith se držao podalje od očiju javnosti nakon incidenta na ovogodišnjoj dodjeli filmske nagrade Oscar, kada je ošamario kolegu Chrisa Rocka zbog šale koju je komičar iznio na račun njegove supruge Jade. Tim potezom šokirao je svijet, a Akademija mu je zaprijetila da će mu oduzeti zlatni kipić i obrisati njegovo ime s liste oscarovaca, no to se nije dogodilo.

Iako se Smith ispričao i Rocku i Akademiji, shvatio je da je njegova reakcija bila pretjerana i povukao se u osamu. No, sada je vrijeme za nove početke pa ćemo ga moći ponovno vidjeti na malim ekranima. Naime, glumac je počasni gost u novoj sezoni serije "My Next Guest Needs No Introduction" Davida Lettermana na Netflixu.

Čitajte i: Akademijin strašni sud! Will Smith ostaje vlasnik Oscara i svih pripadajućih počasti

Međutim, ako ste se nadali da će se Smith u emisiji otvoriti o tome što se dogodilo između njega i komičara, onda bi mogli biti razočarani jer je serija snimljena prije dodjele Oscara u ožujku.

Bez obzira na to, intervju će zasigurno biti zanimljiv jer će Will ispričati neke neznane detalje o svojoj karijeri i životu.

image

Will Smith

FOTOGRAFIJE: ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Will Smith se prisjeća svog rap podrijetla, trajnog utjecaja njegovih roditelja, duhovnih istraživanja i jedne vrlo sudbonosne noći u kući Quincyja Jonesa", piše u sinopsisu serije. U seriji će se osim njega pojaviti i Billie Eilish, Cardi B, Julia Louis-Dreyfus i Ryan Reynolds.

U međuvremenu, Chris Rock dobio je veliku čast od Akademije jer je navodno u pregovorima da se vrati kao voditelj dodjele Oscara 2023. Predsjednik ABC-a Craig Erich, piše Hello! Magazine, rekao je da je otvoren za povratak Chrisa kao voditelja sljedeće godine te se osvrnuo na ovogodišnje izdanje.

"Moja procjena dodjele Oscara bila je da je bila zaista uspješna. Očito je bilo puno kontroverzi koje su zasjenile mnoge pozitivne stvari o showu, ali bio sam stvarno zadovoljan programom. Čak i prije tog nesretnog trenutka, emisija je 'gurala' iz godine u godinu te smo se vratili u velikom stilu", rekao je Erich.

Linker
18. travanj 2024 06:43