Treći nastavak hita

Vraća se Plavuša s Harvarda: Uskoro ćemo saznati kako izgleda legendarna Elle Wood u četrdesetima

Treći nastavak omiljene hollywoodske komedije trebao bi izaći u svibnju 2022., a naslovnu ulogu također ima Reese Witherspoon.

Gotovo 20 godina od originala "Plavuše s Hrvarda" (Legally Blonde) koji je prvi put u kinima prikazan u lipnju 2001. javila se čvrsta nada u to da će franšiza sa Reese Witherspoon ponovno zaživjeti. Treći nastavak ove omiljene komedije hollywoodski studio MGM najavio je još 2018., međutim na njega se čeka dulje nego uobičajeno.

"Plavuša s Harvarda 3" u kina će doći 20. svibnja 2022. Ovaj novi datum trebao bi biti finalan, još prije pandemije koronavirusa spominjalo se Valentinovo 2020., ali produkcija je potho zaustavljena još i prije pojave virusa.

Glavna zvijezda prva dva filma Reese Witherspoon uključena je i u treći nastavak, glumica je to čak i potvrdila na svom Instagramu. "Istina je... Plavuša s Harvarda 3", napisala je kratko uz fotografije sebe u ružičastom bikiniju - onakvom kakav bi Elle Wood rado nosila.

Reese uzela konce u svoje ruke

Ovog će puta poduzetna plavuša preuzeti u ulogu producentice, sa svojom kompanijom Hello Sunshine, udružit će se s Marcom Plattom koji je producirao originalnu "Plavušu".

Promjene su najavljene i na scenarističkom planu komičarka i spisateljica Mindy Kaling ( U uredu, The Mindy Project) i Dan Goor (Brooklyn 99) udružili su snage. Verzija na kojoj rade Kaling i Goor donijet će potpuno novi i svježi pogled.

U intervjuima za američke medije Kaling je kazala kako je uzbuđena radi istraživanja kakva je Elle Woods kao četrdesetogodišnjakinja. "Jako volim Elle Woods i kad me Reese pitala želim li to posati, odmah sam pristala. JEdva čekam vidjeti što će ljudi misliti o tome kako smo prikazali Elle u 40., naspram onoga kad je imala 21", objasnila je koautorica najnovijeg nastavka popularne filmske franšize.

Naravno, još preostaje snimanje, koje sada ovisi o pandemiji koronavirusa, no ako scenarij "prođe" kod šefice Reese, na set bi se trebali zaputiti još ove godine.

Linker
16. travanj 2024 17:49