NETIPIČNO IZDANJE

Voli šokirati izgledom: Cardi B na Pride došla odjevena u kombinezon u svim bojama zastave ponosa

Američka reperica prepoznatljiva je po osebujnom stilu, a ovom prigodom otišla je korak dalje.

Belcalis Marlenis Almánzar, poznatija po umjetničkom imenu Cardi B, proslavila je LGBT prava u svom prepoznatljivom stilu. Na godišnjoj povorci u zapadnom Hollywoodu, reperica je nosila jarki kombinezon u svim bojama zastave ponosa: crvenoj, narančastoj, žutoj, zelenoj, plavoj i ljubičastoj. Također je zapečatila svoj outfit tako što je vrhove svoje kose obojila u crvenu, ljubičastu i zelenu. Nosila je i šiljastu manikuru i viseće zlatne naušnice.

image

Pjevačica Cardi B pozira na paradi

RINGO CHIU/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Pjevačica je došla na Pride sa svojom linijom votke sa šlagom pod nazivom Whipshots. Naime, 29-godišnjakinja je pozirala s dvije limenke tog pića s okusom karamele i nasmijavala publiku. Cardi B je svoju prvu liniju alkoholnih slatkiša pokrenula u prosincu 2021. u Miamiju, na Art Baselu. Kasnije tijekom Pridea družila se s pjevačem Lanceom Bassom, prije nego što je izašla na pozornicu i izvela nekoliko svojih hitova.

image

Cardi B u novom izdanju

THEHOLLYWOODFIX.NET/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Inače, WAP reperica je dugo bila saveznik LGBT zajednice te je javno izražavala svoju podršku homoseksualcima.

“Svaka loša ku**a ima najboljeg prijatelja homoseksualca ili gay najboljeg prijatelja ……Ako si homofobičan, jednostavno si ružan,” napisala je na Twitteru 4. siječnja, nakon što je proslavila vjenčanje Raven-Symoné sa suprugom Mirandom Maday.

Vjenčanje su njihovi fanovi mogli pratiti na Facebooku i ostalim društvenim mrežama.

“Vjerojatno se pitate zašto sam ovdje”, objasnila je obožavateljima tada. "Vjenčat ću ove dvije prelijepe dame. Ovo nije samo poseban dan za vas, cure, već je poseban dan i za mene. Želim vam zahvaliti što ste me učinile dijelom vašeg lijepog putovanja”, poručila je.

Linker
19. travanj 2024 03:11