Profimedia, Backgrid UK
dotakli dno

Voditeljica o bračnoj krizi: 'Samo sam se bojala da se jednog dana više neće vratiti kući'

Britanska voditeljica showa 'The Voice' i nekada traženi model Emma Willis progovorila je o teškim danima koje je sa slavnim suprugom, glazbenikom Mattom Willisom, proživljavala na samom početku njihove veze, a nastavilo se još nekoliko godina nakon toga.

Matt Willis, 36-godišnji pjevač iz Londona, nije krio da je imao velikih problema s alkoholom i ovisnošću o drogama i da je godinama odlazio na rehabilitacije prije nego što se iz tog pakla izvukao 2008. godine.

I dok se znalo za njegove probleme, malo se tada znalo što uz njega proživljava njegova djevojka odnosno kasnije supruga Emma, sedam godina starija od pjevača. O tome je govorila u novom intervjuu za The Telegraph, rekavši da se njezin život s njim u početku svodio na strepnju da se on nakon jednog od 'divljih' izlazaka više neće vratiti kući, ali i da mu nije mogla pomoći dok nije bio spreman da si i sam pomogne.

„Nisam ga ostavila zbog tih njegovih problema. Htjela sam mu pomoći, ali pomoći si je trebao sam i ja sam vjerovala da hoće”, rekla je Emma koja se, sve dok nije upoznala Matta, nije susrela s ovisnostima i nije bila svjesna koliko je to razorno sve dok već nisu duboku zakoračili u vezu. Na prvu rehabilitaciju otišao je samo tri mjeseca nakon što su se zaljubili.

BGUK_1583806 - various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

Pictured: Emma and Matt Willis



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 432004186, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: GEBE / Backgrid UK / Profimedia
GEBE / Backgrid UK / Profimedia

Danas su roditelji troje djece, Isabelle ima 10, Ace osam i Trixie tri godine. Emma je otkrila da je Matta „trgnulo” rođenje njihove prve kćeri. „Ono što ga je zapravo promijenilo je bila naša kći Isabelle. Ona je bila njegov fokus. On je i prije mog porođaja radio na tome da se oporavi, ali kad se rodila kći, bio je odlučniji i uspio je”.

Na pitanje kakav bi savjet dala nekome u sličnoj situaciji, rekla je: „Veza ide sve dalje i dalje i odjednom shvatite da je problem neizrecivo velik. Ali osoba koja je ovisnik mora sama shvatiti i odlučiti promijeniti se, i da u našem slučaju Matt to nije sam dokučio, ja tu ne bih mogla ništa. Ništa.”

18.March.2017 - HERTFORDSHIRE - UK

*EXCLUSIVE - MUST CALL FOR PRICING*

TV presenter Emma Willis celebrating her 41st birthday today, seen yesterday buying bread rolls while out in Hertfordshire, Image: 325748361, License: Rights-managed, Restrictions: For content licensing please contact:
Xposure Photos
pictures@xposurephotos.com
 44 (0) 208 344 2007, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Emma Willis
'The Voice UK' TV Show, Series 7, Episode 14, The Final, London, UK - 07 Apr 2018, Image: 367963015, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only/No Merchandising, Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Linker
19. travanj 2024 23:18