promo
'halo, Ja, djed'?

Vladimir Posavec Tušek se javio iz karantene: 'Postat ću djed - to su mi sredili'

Od finala uzbudljive domaće hit serije ''Drugo ime ljubavi'' dijeli nas samo par tjedana, a što možemo očekivati najavljuje jedan od najvećih negativaca.

Glumac Vladimir Posavec Tušek otkriva kako je bilo snimati posljednje epizode i što nas uskoro očekuje u napetoj seriji: ''Bit će preokreta, puno preokreta. Postat ću djed - ja djed – to su mi sredili''. Poznati glumac je u seriji utjelovio moćnog lokalnog biznismena Karla Krpana kojeg je zaručnica varala s njegovim sinom, a na pitanje što bi savjetovao svom liku, kaže: ''Ne bih mu ništa savjetovao. Taj me tip strašno nervirao''.

promo

promo nova tv

Koliko mu je bilo izazovno glumiti nekog starijeg od sebe, kako je glumiti dramatične scene, s kim je na setu najviše kliknuo i kakva je atmosfera bila na snimanju te koliko mu nedostaje glumački posao tijekom trenutne karantene, saznajte u videu.

U napetim epizodama ovog tjedna pogledajte posljedice Karlovog bijesa nakon što je otkrio kako su mu sin, bivša zaručnica, njezina sestra te njegova bivša zaposlenica radili iza leđa.

U vrtlogu novonastalih događaja Lola postaje žrtvom vrlo nezavidne situacije, a u pomoć joj priskače Saša iako se u zadnje vrijeme prema njoj hladno ponašao. Lola se vraća na imanje, no njezin susret s Julijom odvija se u više nego napetoj atmosferi. Irena razočarana člankom kojeg je napisala, a urednik prije objave potpuno preuredio, u gostionici među mještanima napravi pomutnju i time izazove novi problem za Karla. Kako će se sve završiti - hoće li Saša uspjeti izbaviti Lolu iz nove nevolje, hoće li mještani uspjeti iz Karla izvući istinu o spornom projektu i što će se događati s Lukom u zatvoru, pogledajte u novim dramatičnim epizodama hit serije ''Drugo ime ljubavi'' na Novoj TV od ponedjeljka do petka u večernjem terminu.

Pročitajte i:
Vladimir Posavec Tušek: 'Društvene mreže su nas zarobile i bit će sve gore, ali otvorio sam Instagram'
Reakcija na šamar Katarine Baban baš je dramatičan: 'Nakon puno njezinih, došao je red na mene'

Krik upomoć domaće glumice svi razumiju: Ona čeka samo na ovaj trenutak

Linker
14. rujan 2022 16:37