PRIVATNA ARHIVA
NOVI BRAK

Vjenčanje s pauzom za dojenje! Anja Alavanja priznala: ‘Poslije ponoći sam jurila nahraniti Dana‘

Zagrebačka voditeljica udala se za Vedrana Viljevca. Njihov sin Dan bio je na čuvanju kod njegovih roditelja, a Anja je nakon ponoći morala odjuriti nahraniti malenog te se nakon toga vratila na feštu.

Zagrebačka voditeljica udala se za Vedrana Viljevca. Njihov sin Dan bio je na čuvanju kod njegovih roditelja, a Anja je nakon ponoći morala odjuriti nahraniti malenog te se nakon toga vratila na feštu.

- Jer ja letim kad sam kraj tebe, kad te gledam dok budi se dan, kad sam s tobom sam... - stihovi su dueta Olivera Dragojevića i Lukyja uz koje su voditeljica Anja Alavanja (38) i ekonomist i nogometni trener Vedran Viljevac (35) 11. rujna otplesali u bračni život. Bilo je to na terasi Hugo‘s bara na Jarunu pred sedamdesetak uzvanika, samo 500 metara od njihova doma, pa je u večernjim satima brigu o njihovu petomjesečnom sinu Danu preuzela Vedranova majka. Anjini roditelji odveli su pak na spavanje dječake Ivora (6) i Jakova (9), koje voditeljica ima iz prvog braka s glazbenikom Željkom Romcem.

image
Kolege s početka karijere: Ivona Periša i Dorijan Elezović
PRIVATNA ARHIVA

- Bilo je vrlo izazovno jer je Dan išao sa mnom na frizuru i šminkanje, poslije ponoći sam jurila nahraniti ga, a onda se vratila na feštu. Ivor i Jakov su se super zabavili prije nego što su otišli kući, a plesalo se uz mladog glazbenika Dinu Petrića i njegov bend. Vedran i ja bili smo glavni na podiju jer smo čak dvaput bili na satovima plesa - priča Anja, koja sada nosi samo prezime Viljevac. Za kumu je odabrala dugogodišnju prijateljicu Sandru Osrečki, a Vedranu je kum bio bivši nogometaš Nikola Pokrivač.

Vjenčanicu modne kuće Vesna Sposa odabrala je samo dva tjedna prije ceremonije, a uvjet je bio da u njoj može neopterećeno plesati i dojiti. Čak je ni Vedran u njoj nije smio vidjeti do ulaska u crkvu Sv. Blaža, gdje je bila ceremonija. Supružnici Viljevac, koji su u vezi dvije godine, idući vikend idu u Rim na bračno putovanje, a s njima i sinčić Dan.

Čitajte i: Udala se Anja Alavanja! Zablistala je u lepršavoj vjenčanici u krugu bliskih prijatelja

Linker
28. travanj 2024 03:57