Sjaj u crnom

Viktorija Rađa prisjetila se sretnih vremena kada je blistala na modnim snimanjima: ‘Ne možeš pogriješiti‘

Splićanka je zablistala u crnoj, elegantnoj kreaciji Matije Vuice, sjetila se, naime, bezbrižnih vremena kada su snimanja i revije bile moguće.

Bivši model, poduzetnica i supruga našeg proslavljenog košarkaša, Viktorija Rađa, prisjetila se nekih sretnijih dana. Snimanje koje je odradila noseći kreacije naše poznate modne dizajnerice, zabilježeno je i s one druge radne strane. Viktorija strpljivo čeka dok joj stilistica Slađana Divjak namješta elegantnu haljinu.

"Nitko kao Matija Vuica ... što god obučeš ne možeš falit‘", napisala je Viktorija uz fotografiju. Crna elegantna kreacija, Viktoriji pristaje kao salivena, što su primijetili i oduševljeni prijatelji.

"Ni što god ti obučeš ne možeš falit", napisala joj je jedna pratiteljica.

Vedra Viktorija često svojim duhovitim objavama zabavlja putem društvenih mreža. Tako je bilo i s nedavnim prisjećanjem na ljetne dane i morske radosti. Uz svoj selfie iz mora i riječi "Pusa!" nasmijala je mnoge.

O njezinoj vedrini progovorio je i suprug Dino, kada je za magazin Gloria otkrio što ga kod supruge oduševljava i nakon osamnaest godina braka.

Žena koja širi dobru energiju

"Izvlači mi osmijeh na lice čim je vidim, neovisno je li dan ili noć. Žena jednostavno širi neku dobru energiju oko sebe", kazao je ranije ove godine Dino Rađa. Ovaj par često svojim riječima, ali i djelima pokazuje koliko su skladni.

Tako su u ožujku ove godine na zagrebačku premijeru filma o Dini Rađi, stigli u modno usklađenoj kombinaciji - oboje su nosili majice kratkih rukava ispod sakoa.

image
Dino ‘muž od Viktorije‘ Rađa, sa suprugom na premijeri filma o sebi u Zagrebu, 2020.
DARKO TOMAS/CROPIX

No, ono što su njihove majice poručivale oduševilo je sve prisutne. Dino je ponosno prošetao natpis "Muž od Viktorije" i sliku njenog lica, a Viktorija je stigla u majici s natpisom Jugoplastika i brojem 14. Ovom gestom bez i jedne riječi pokazali su kako su skladan par koji se nakon gotovo dva desetljeća i dalje voli i poštuje kao i na početku.

Linker
19. travanj 2024 08:05