Instagram
Nije mogla prešutjeti

'Vi ste odgovorni!': Bijesna pjevačica objavila video u kojem apelira na roditelje da paze što čine

Domaću glazbenicu šokirao je i razljutio video koji je posljednjih dana postao viralan.

Domaću glazbenicu šokirao je i razljutio video koji je posljednjih dana postao viralan.

Jedna majka iz Australije na društvenim je mrežama podijelila priču kojom želi upozoriti na strašne posljedice maltretiranja njezinog sina. Video snimka koju je objavila postala je viralna, te su je prenijeli i hrvatski mediji.

Sin Yarrake Bayles - Quaden, rođen je s genetskim poremećajem zbog kojeg je patuljastog rasta (Achondroplasia-dvarfizam).

Na snimci se vidi kako devetogodišnjak neutješno plače i jeca u automobilu nakon što ga je još jedno dijete u školi koju pohađa zadirkivalo zbog izgleda.

Kada je vidjela spomenuti video, na svom se Instagram profilu oglasila i pjevačica Nika Antolos, nekad članica grupe Feminem.

Životna drama Nike Antolos: Moj život urušava se godinama, ali borit ću se do zadnjeg daha

Nika Antolos: 'Već sam se bila pomirila da ću nakon terapija izgubiti svu kosu'

"Gle, ja sve mogu. Ali ne mogu maltretiranje djece, staraca, životinja. Maltretiranje općenito. I tu sam drugi čovjek. Tu nećeš dobiti lijepu riječ. Pogledala sam onaj teški video u kojem devetogodišnji dječak Quaden jedva govori od suza. Slušam njegovu majku i glava mi je u plamenu od tuge i ljutnje... Sienna zna da je mama lav kad je u pitanju obrana nje ili koga tlače. Sienna isto tako zna da bi policija trebala raditi svoj posao. Točnije, zakon bi trebao apsolutno braniti napadnutog. Ženu, muškarca, dijete, bilo koga. Ja se zaista nadam da se nitko nikada neće usuditi spuštati nekoga u mojoj blizini, takvu mene nitko ne bi volio vidjeti... Vjerujte mi. Zato, odgajate djecu u normalne, dobre ljude, jer u suprotnom ja ću to napraviti u 12 sekundi. Vama. Ne djeci. Vi ste odgovorni za njihovo ponašanje. I vi ste ti koji bi do njihovih 18 trebali zakonski za njih i odgovarati. Ako se zakon ne slaže, ne brinite, riješim to i sama...', napisala je duboko dinuta i očito revoltirana Nika u svojoj Instagram objavi.

Poruku iz ovog videa trebali bi mnogi čuti...

View this post on Instagram

Gle,ja sve mogu. Ali ne mogu maltretiranje djece,staraca,životinja. Maltretiranje općenito. I tu sam drugi čovjek. Tu nećeš dobiti lijepu riječ. Pogledala sam onaj teški video u kojem dječak Quaden (9) jedva govori od suza.. Slušam njegovu majku i glava mi je u plamenu od tuge i ljutnje... Sienna zna da je mama lav kad je u pitanju obrana nje ili bilo koga koga tlače. Sienna isto tako zna da bi policija trebala raditi svoj posao. Točnije zakon bi trebao apsolutno braniti napadnutog. Ženu, muškarca, dijete, bilo koga. Ja se zaista nadam da se nitko nikada neće usuditi spuštati nekoga u mojoj blizini, takvu mene nitko ne bi volio vidjeti.. Vjerujte mi. Zato odgajate djecu u normalne, dobre ljude, jer u suprotnom ja ću to napraviti u 12 sekundi. Vama. Ne djeci. Vi ste odgovorni za njihovo ponašanje. I vi ste ti koji bi do njihovih 18 trebali zakonski za njih i odgovarati. Ako se zakon ne slaze, ne brinite, riješim to i sama.. ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ #lord #jesus #jesuschrist #love #poetry #poem #citat #croatia #writing #writer #ljubav #balkancitati #nikaantolosruban #nikaantolos #bosnaihercegovina #srbija #slovenia #pisci #quote #quotes #quotesoftheday #sayings #hrvatska #makedonya #zagreb #rijeka #poetrycommunity

A post shared by (@____nika_antolos____) on

Podsjetimo, Nika je i sama majka. Iz braka s Aleksejom Rubenom ima djevojčicu Siennu.

Linker
26. travanj 2024 00:02