NOVI PROJEKTI

Veliki povratak Angeline Jolie nakon razvoda

Nakon što je u rujnu prošle godine objavila da se razvodi od Brada Pitta, glumica Angelina Jolie potpuno se povukla iz javnog života i posvetila djeci. Iako njihova brakorazvodna parnica još uvijek nije gotova, što nije neobično s obzirom na to da su milijuni u pitanju, u novoj je godini odlučila okrenuti novu stranicu i vratiti se - i to ne samo snimanju.

Nakon mjeseci međusobnog blaćenja u medijima, par je u siječnju odlučio da će sve detalje o svojem razilasku od sada držati za sebe i da će se parnica voditi iza zatvorenih vrata pa su se oboje mogli posvetiti svojim poslovnim obavezama i novim projektima. A Jolie se stvarno vraća na velika vrata. Najprije je otkriveno da je ona zaštitno lice novog parfema francuskog brenda Guerlain. Miris Mon Guerlain "obuhvaća note žene", a projekt je prihvatila zbog majke koja je obožavala njihov puder za lice. Sav prihod će donirati u humanitarne svrhe, a predstavit će ga u ožujku.

Prošlog tjedna Jolie je napisala svoje mišljenje o izbjegličkoj krizi za The New York Times i, iako niti jednom nije spomenula američkog predsjednika Trumpa, bilo je očito da se radi o njezinom odgovoru njegovoj zabrani ulasku izbjeglica u SAD. Nije nimalo čudno što se na to odlučila jer je poznata kao humanitarka i UN-ova ambasadorica koja se bavi područjima pogođenima ratom, a rat je tematika i njezinog novog filma koji snima u suradnji s Netflixom.

Film "First They Killed My Father" temelji se na istoimenoj autobiografiji koju je napisala aktivistkinja i njezina prijateljica Loung Ung u kojoj opisuje kako je, za vrijeme Crvenih Kmera, izgubila oca, majku i dvije sestre. Ona progovara o njihovom režimu u Kambodži za kojeg je ubijeno oko dva milijuna ljudi zbog čega je Jolie odlučila režirati film. Slavna glumica u Kambodžu se zaljubila 2001. godine na snimanju filma "Lara Croft: Tomb Raider" te se odlučila pridružiti humanitarnom radu Ujedinjenih naroda. Svoje prvo dijete - Maddoxa - posvojila je upravo u Kambodži, a 15-godišnjak je sudjelovao u snimanju filma kao producent.

Radi se o njezinom petom redateljskom uratku i ukupno treći ratni film: prijašnji su "Unbroken" te "In the Land of Blood and Honey". Pogledajte prvi promo za film!

Linker
25. travanj 2024 02:48