glazba liječi

U pauzama od suđenja, Johnny Depp svira i pjeva: Pojavio se kao gost iznenađenja na koncertu slavnog glazbenika

Dok porota donosi odluku u Deppovu suđenju za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard, glumac se prihvatio gitare.

Glumac Johnny Depp već neko vrijeme je gitarist iznenađenja na koncertima, a tako je bilo i u nedjelju 29. svibnja 2022. kada se pojavio na svirci Jeffa Becka u Sheffieldu. Depp i Beck zajedno su izveli obrade pjesama Johna Lennona, Marvina Gayea i Jimija Hendrixa.

Iako su mnogi očekivali da će glumac nešto i progovoriti na pozornici, on je samo svirao i pjevao te je na snimkama bilo očito da se dobro zabavlja.

Inače, Depp čeka konačnu presudu u suđenju za klevetu protiv svoje bivše supruge Amber Heard nakon što su u petak, 27. svibnja saslušane završne riječi njihovih odvjetnika. Svoj iskaz dala je i Kate Moss, top model i bivša djevojka Johnnyja Deppa koja se na suđenje uključila putem video veze.

Čitajte i: Svjedočenje od četiri minute: Kate Moss konačno progovorila o Johnnyju Deppu i otkrila je li bio nasilan

"Johnny Depp me nikad nije gurnuo ili bacio niz stepenište. Sama sam pala, jer sam se poskliznula, a on mi je odmah priskočio u pomoć, pomogao mi da dođem do svoje sobe, neko vrijeme me i nosio, te pozvao liječničku pomoć. Johnny je prvi otišao iz sobe, a ja za njim. Kako je bilo kišno nevrijeme, poskliznula sam se, pala i ozlijedila leđa", izjavila je Moss, opisujući događaj koji se odvio u luksuznom resortu na Jamajci nekad između 1994. i 1998. kada su bili u vezi.

image

Johnny Depp i Kate Moss

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Osim Moss, Deppa su podržale njegove bivše partnerice Winona Ryder te Vanessa Paradis s kojom ima kćer Lily-Rose Melody Depp (23) i sina Johna Christophera Jacka Deppa III (20).

Linker
24. travanj 2024 16:31