Stiže prinova

Trudnoću je uspjela zatajiti do samog kraja! Lijepe vijesti slavnu pjevačicu su potpuno zatekle

Kao razlog zbog kojeg je Ellie Goulding toliko dugo tajila sretnu vijest navodi zaokupljenost izdavanjem četvrtog studijskog albuma i pisanjem prve knjige, fitness vodiča. Naposljetku, trebalo joj je vremena prihvatiti činjenicu da je neplanirano ostala trudna, što je doznala na proslavi prve godišnjice braka, kao i velike životne promjene koju će joj donijeti prinova kad se rodi.

Britanska pjevačica Ellie Goulding mnoge je zaprepastila viješću kako sa suprugom Casparom Joplingom očekuje njihovo prvo dijete. Poslovično učinkoviti britanski tabloidi u njezinom su slučaju zakazali sve dok potkraj veljače nije sama objavila da je u već 30. tjednu trudnoće.

- Još malo i postat ću mama. Još uvijek imam čudan osjećaj dok naglas izgovaram te riječi – rekla je 34-godišnja autorica hita "Love Me Like You Do" otkrivši pritom kako joj je u prikrivanju sretne vijesti pomogla zima. Široki kaputi maskirali su trudnički trbuh, a na ruku su joj išle i mjere protiv Covida-19 jer zbog zatvaranja jedva da je ikamo išla niti je primala posjete. Sada je, pak, britanskom ”The Telegraphu” povjerila zašto je toliko dugo tajila trudnoću.

- Trebalo mi je vremena da to procesuiram. Prošle godine izdala sam album „Brightest Blue”, završila sam s pisanjem prve knjige “Calmer, Fitter, Stronger”, objasnila je Goulding koja je u srpnju 2020. izbacila svoj četvrti studijski album, a u rujnu će objaviti svoj fitness vodič.

image
Ljubavni par jedva čeka prinovu, koja im stiže svakog časa.
JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Tek u sedmom mjesecu trudnoće otkrila sretnu vijest: ‘Sad imam obline koje nikad nisam i suprug ih obožava‘

Ellie dodaje kako je sa suprugom, trgovcem umjetninama koji trenutačno pohađa MBA studij na Oxfordu, poput mnogih sunarodnjaka živjela u opsadnom stanju.

Nekoliko puta mijenjali su prebivalište u Oxfordshireu i Londonu dok nedavno nisu kupili kuću. Sve to trebalo je organizirati i pospremiti u mentalne ladice tako da je tek nedavno bila spremna suočiti se s promjenom koju donosi dijete.

- Uvijek sam se definirala kao glazbenica na turneji. To sam ja i to radim. Nisam još planirala postati mama. Konačno, nikada nisam osjećala da nijedna žena mora biti definirana majčinstvo. Saznala sam da sam trudna u kolovozu, kad smo Caspar i ja slavili prvu godišnjicu braka. Bilo je ludo. To nije bio plan. Pomisao na trudnoću nije mi izgledala stvarnost – kaže pjevačica.

image
Poznata pjevačica uspjela je sakriti skoro cijelu trudnoću.
PALACE LEE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Odrasla je u teškom siromaštvu, uz očuha kojeg je mrzila: Trudna glazbenica godinama ne priča s majkom

Za sada ne otkriva hoće li dobiti djevojčicu ili dječaka, no pohvalila se kako je njezin suprug spreman preuzeti svoj dio odgovornosti, pa i više od toga kada se najesen vrati s porodiljnog.

Sretna vijest oduševila je njezinih 1,4 milijuna sljedbenika na Instagram profilu, a s njima je podijelila ekskluzivnu novost da ima dvije posebne „trenerice” čiji joj savjeti iz prve ruke pomažu u iščekivanju dana „D”. - Princeza Eugenie nedavno je rodila sina Augusta. Njezini savjeti jako su mi pomogli. Bila mi je inspiracija - rekla je Ellie.

Upoznale su se 2011. na vjenčanju princa Williama s Kate Middleton 2011. gdje je nastupala, a šest godina kasnije princeza ju je upoznala s Casparom Joplingom. Pet godina mlađi povjesničar umjetnosti brzo ju je osvojio, a zaprosio ju je u kolovozu 2018., nakon godinu dana hodanja. Osim princezinih, koristili su joj trudnički savjeti američke pop zvijezde Katy Perry koja je lanjskog kolovoza rodila kćer Daisy. Pri ruci joj je bio i njezin menadžer jer trudnoća, kaže pjevačica, zbližava ljude.

Linker
17. travanj 2024 23:56