S Versace potpisom

Trendi blizanke na pozornici Grammyja: Dua Lipa i Megan su nosile iste haljine

Glazbenice su na sinoćnjoj svečanosti u Las Vegasu zajedno izišle na pozornicu, a za njihove identične kreacije ‘kriva‘ je dizajnerica Donatella Versace.

Britanska pjevačica albanskog podrijetla Dua Lipa i američka reperica Megan Thee Stallion dobro su zabavile uzvanike na 94. dodjeli Grammyja. Djevojke su bile prezenterice, a prema unaprijed pripremljenom sinopsisu programa zajedno su proglasile jednog od laureata - i u to u potpuno istim crnim haljinama ukrašenima sigurnosnim iglama koju je kreirala Donatella Versace.

Nakon što su se odmjerile, prva je reagirala Megan koja je Dui kazala da joj je ukrala styling. Lijepa Albanka na toj joj je odgovorila kako je mislila da je haljina kreirana specijalno za nju.

"Morat ću ozbiljno popričati s Donatellom", obratila se publici u dvorani Dua Lipa, na što su obje pjevačice prasnule u smijeh.

image

Sporne kreacije dviju glazbenica potpisuje Donatella Versace

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Riječ je zapravo bila o namjernoj šali organizatora dodjele popularnih Zlatnih mikrofona koji su tako htjeli podsjetiti na najpoznatiji modni skandal na dodjeli MTV-eve nagrade Video Music Awards (VMA). Naime, svečanost iz 1998. obilježio je odjevni dvoboj tada dviju najvećih glazbenih diva, Whitney Houston i Mariah Carey koje su se pojavile u jednakim dugim smeđim haljinama.

Nakon što su majstorski zatomile prvotnu nelagodu, pokojna Whitney i Mariah na pozornici su jedna drugu zadirkivale. No, da im nije bilo svejedno najbolje govori to što se Whitney u međuvremenu presvukla u sivo odijelo.

image

Prve modne blizanke: Whitney Houston i Mariah Carey

CHRIS DELMAS/VISUAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Dodijeljeni Grammyji uz već dobro poznata imena, istaknula se mlada Olivia Rodrigo

Simpatični skeč Due i Megan završio je dolaskom Donatelle na pozornicu, koja im je strgnula donji dio haljine te je postalo vidljivo da zapravo imaju dvije različite kreacije. Dua je ispod svoje haljine nosila hlače od lateksa, a Megan suknju.

"Sada obje izgledamo kao modne pobjednice!", za kraj je uz osmijeh zaključila popularna reperica.

Linker
25. travanj 2024 17:08