mama lavica

Traume zbog slave: Jennifer Garner otvoreno je žalila svoju djecu, ali je zato poduzela sve da to promijeni

Glumica Jennifer Garner osvaja publiku svojim filmovima, ali kao majka troje djece jako cijeni svoj privatni život i gotovo nikada ne dijeli fotografije svoje djece na društvenim mrežama.

Bivša supruga Bena Afflecka, Jennifer Garner naviknula je da je zbog slave često slijede fotografi, ali je itekako bila zabrinuta kakve će posljedice takav teret ostaviti na njezinu djecu Violet (14), Seraphinu (11) i Samuela (8).

Dok je razgovarala za PBS-ovu emisiju "Tell me More" Jennifer se potpuno otvorila o temi koja ju je dugo mučila, a to je da su joj djecu non-stop slijedili fotografi. To se događalo svaki dan skoro deset godina. "Pred našom kućom znalo je biti šest do 20 automobila. Tako je bilo i ispred škole. Ti ih preklinješ da se maknu s vrata tvog doma, ali ništa se ne događa", rekla je glumica.

"Koga je zapravo briga za probleme slavnih osoba? Ako to vaše dijete ne prolazi, to nije vrijedno ničije pažnje ili muke. To je dio vašeg posla, ali više nisu imali granicu i postalo je neizdrživo", rekla je. Što je najgore prepričala je da su zbog neopreznosti u vožnji fotografi koji su je slijedili jednom gotovo izazvali automobilsku nesreću. "Prošla sam kroz žuto svjetlo, a njih 15 su prošli kroz crveno svjetlo bez stajanja", rekla je.

image
Nakon drugo vremena pronašla je rješenje...
LASTARPIXMEDIA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Još 2013. Jennifer je sa svojom kćeri Violet koja je tada imala samo pet godina išla na sud s Halle Barry i grupom slavnih roditelja kako bi joj dala potporu u borbu da fotografi ne smiju fotografirati djecu bez roditeljske dozvole. Malena Violet dala je iskaz na sudu i tada je rekla da se fotografa jako boji i da često misli da imaju oružje u rukama.

Srećom, u Kaliforniji je takav prijedlog zakona dobio zeleno svjetlo i to je unijelo velike promijene u njihovim životima pa napokon vode mirniji život.

image
Jennifer više od svega voli slobodu....
PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 13:01