Profimedia, SIPA USA
PRVI INTERVJU

Transformacija nakon razvoda: Brad Pitt otvoreno progovorio o problemu s alkoholom

U prvom velikom intervjuu nakon razvoda od Angeline Jolie, američki glumac Brad Pitt je za ljetno izdanje magazina GQ Style otkrio da se u međuvremenu posvetio terapiji i prestao konzumirati alkohol, a ime svoje bivše supruge spomenuo je samo jednom.

Brad Pitt je bez suzdržavanja govorio o svojih šestero djece oko čijeg je skrbništva vodio poprilično javnu bitku s Angelinom Jolie u koju je bio uključen i FBI. Naglasio je da se boji kako će prijatelji njegove djece reagirati na dezinformacije koje su se za vrijeme razvoda proširile te dodao da je bilo vrlo bolno za njih oboje što se odjednom njihova velika obitelj raspada.

Brad Pitt 'GQ Style's Summer Issue 3 Covers
Credit: Ryan McGinley exclusively for GQ Style
Ryan McGinley exclusively for GQ Style

Nakon gorkog kraja 12-godišnje veze s Jolie, koji su objavili u rujnu prošle godine, Pitt je prihvatio da će Maddoxa (15), Paxa (13), Zaharu (12), Shiloh (10) i osmogodišnje blizance Vivienne i Knoxa viđati jednom tjedno i to pod nadzorom. On se zbog navoda da je bio "verbalno i psihički nasilan" prema Maddoxu, njihovom najstarijem djetetu, našao pod istragom FBI-a, ali je naposljetku zaključeno da ne postoji dovoljno dokaza, a bivši par je objavio izjavu kako će od tada nadalje na razvodu nastaviti raditi podalje od znatiželjne javnosti.

Brad Pitt 'GQ Style's Summer Issue 3 Covers
Credit:
Ryan McGinley exclusively for GQ Style

Većinu intervjua Pitt je govorio o svojoj transformaciji nakon razvoda – posvećenosti zdravom životnom stilu.

- Previše sam pio i to je postao problem. Stvarno sam sretan što je prošlo pola godine otkako sam shvatio da moram prestati. Iskreno, bio sam u fazi kada sam mogao popiti više votke od Rusa. Bio sam profesionalac. – izjavio je glumac i dodao da je jednostavno prestao jer više nije želio tako živjeti.

Nakon razvoda je, kako ne bi morao biti sam sa sobom u velikoj praznoj kući na Hollywood Hillsu, neko vrijeme živio kod prijatelja u Santa Monici, a glavni cilj mu je da iz svega i dalje izađu kao obitelj. Naglasio je da je neizmjerno sretan što se on i Jolie slažu u tome da cijelu priču treba završiti čim bezbolnije i s djecom u prvom planu.

Za novo izdanje magazina GQ Style snimljene su čak tri različite naslovnice, svaka u jednom od nacionalnih parkova - Everglades, White Sands i Carlsbad Caverns.

Brad Pitt 'GQ Style's Summer Issue 3 Covers
Credit: Ryan McGinley exclusively for GQ Style
Ryan McGinley exclusively for GQ Style

Linker
16. travanj 2024 01:59