Profimedia, Backgrid USA
Nakon najtežeg razdoblja

Teški dani su iza nje: Milla Jovovich trudna u 44. godini

Glumica Milla Jovovich otkrila je da je treći put trudna nakon što je pretrpjela tešku bol zbog gubitka bebe u prethodnoj trudnoći.

U 44. godini života, svoje treće dijete čeka holivudska glumica porijeklom iz Ukrajine, Milla Jovovich. Vijest je sa svijetom podijelila putem svog Instagram profila, no ako je za suditi prema povećem trbuščiću, čekala je da prođe kritično tromjesečje budući da je nedavno izgubila željeno dijete, što pripisuje godinama koje se ne smatraju idealnim za rađanje.

"Nakon što sam prije 13 tjedana saznala da sam trudna, u meni su se miješali osjećaji između potpune euforije i neizmjernog straha. Zbog godina i gubitka bebe u prošloj trudnoći nisam se željela povezati s ovom potencijalnom bebom prebrzo. Nije nam bilo nimalo zabavno proteklih mjeseci i ja i cijela obitelj živjeli smo na iglama dok smo čekali rezultate detaljnih pretraga, provodeći većinu vremena po liječničkim ordinacijama. Hvala Bogu sve je u redu ovaj put i blagoslovljeni smo s još jednom djevojčicom", otkrila je Jovovich.

Milla Jovovich u braku je s redateljem Paul W.S. Andersonom i već imaju dvije kćeri, 11-godišnju Ever i četverogodišnju Dashel.

Milla Jovovich Instagram

Linker
19. travanj 2024 04:12