Profimedia, Backgrid USA
Traumatično iskustvo

Teška ispovijest mlade glumice: 'Bila sam žrtva seksualnog napada, podmetnuli su mi drogu u piće'

Glumica Camila Mendes (25), poznata po ulozi u popularnoj seriji "Riverdale", po prvi put je progovorila o strašnom iskustvu koje je proživjela na prvoj godini fakulteta i koje ju je obilježilo za čitav život.

Camila Mendes je u intervjuu za magazin Women's Health otkrila da je bila žrtva seksualnog napada. "Bilo je užasno. Ta osoba mi je podmetnula drogu u piće i seksualno me napala", priznala je Camila. Traumatičan događaj potaknuo ju je da na tijelu napravi tetovažu "sagraditi dom", koja joj služi kao podsjetnik da mora konstantno raditi na sebi i ojačati svjesnost o svojoj okolini.

Iako nije otkrila više detalja o incidentu, Mendes je sama sebi obećala kako će se kretati u društvu ljudi s kojima se osjeća sigurno. "Jedna stvar koju sam uvijek željela jest stabilnost. To vjerojatno proizlazi iz činjenice da sam se selila 12 puta prije 18. godine zbog razvoda mojih roditelja i očeve karijere", prisjetila se glumica, koja je stalno seljenje doživljavala prilično traumatično jer se stalno morala opraštati s ljudima. "Osjećala sam se kao da mi oduzimaju dio identiteta", rekla je.

Actress Camila Mendes attends The 2018 PaleyFest screening of
Profimedia, AFP

No, s godinama je naučila kako je sama odgovorna za svoju sreću i stabilnost, iako joj u jednom periodu života nije bilo lako s obzirom na borbu s bulimijom koju je podijelila sa svojim fanovima. Još od srednje škole, Mendes je imala loš odnos prema hrani. "Uvijek sam se kažnjavala. Bila sam anksiozna čak i kad je u pitanju bila zdrava hrana. Bila sam opsjednuta time što i kada jedem i uvijek sam imala osjećaj da radim nešto pogrešno", istaknula je glumica.

Njezina borba trajala je čak i tijekom snimanja "Riverdalea" te je odlučila potražiti pomoć nutricionista i psihologa. "Tek sada mogu reći da sam puno bolje. Glasovi u mojoj glavi nisu nestali, ali su sad puno tiši. Trebali su mi profesionalci koji bi mi rekli neke stvari koje sama nisam mogla shvatiti", zaključila je Mendes.

Linker
25. travanj 2024 04:15