Getty Images
Prinova u obitelji Iglesias

Tek smo doznali da je trudna, a već je rodila: Tu su tajnu željeli skriti, no netko nije mogao 'držati jezik za zubima'

Anna Kurnjikova i Enrique Iglesias tajanstveni su po pitanju svoga privatnog života, ali radosni stric nije mogao izdržati nego se izlanuo u radijskom intervjuu i otkrio da je u slavnu obitelj stigla treća beba.

Krajem siječnja ove godine se tek doznalo da je nekadašnja teniska zvijezda Anna Kurnjikova opet trudna, a danas je već stigla vijest da im je u obitelj stigla prinova. S pjevačem Enriqueom Iglesiasom Anna je u vezi je već skoro 20 godina, no o vezi i djeci par skoro nikada ne priča.

KEY BISCAYNE, FL - APRIL 02:  Enrique Iglesias and girlfriend Anna Kournikova watch as Venus Williams plays her semifinal match against Serena Williams at the Sony Ericsson Open at the Crandon Park Tennis Center on April 2, 2009 in Key Biscayne, Florida.  (Photo by Al Bello/Getty Images)
Getty Images

Vijest je javnosti donio ponosni stric Julio Jr., koji je znatiželjnom voditelju odgovorio kako je već postao stric.

Želeći otkloniti svaku sumnju da možda nije mislio na blizance Lucy i Nicholasa, voditelj ga je upitao je li se dijete već rodilo, na što je 46-godišnji brat slavnog pjevača potvrdno odgovorio. Vijesti su se najviše obradovali njihovi dvogodišnji blizanci.

KEY BISCAYNE, FL - APRIL 02: Enrique Iglesias and girlfriend Anna Kournikova (C) greet Star Jones (L) after watching Venus Williams play her semifinal match against Serena Williams at the Sony Ericsson Open at the Crandon Park Tennis Center on April 2, 2009 in Key Biscayne, Florida. (Photo by Al Bello/Getty Images)
Getty Images

Upitan je li novorođenče dječak i li djevojčica, Iglesias je poštivao želju brata i ruske ljepotice da se njihov privatni život ne donosi u središte pozornosti. "To je tajna", rekao je Julio Jr. i dodao kako njegov brat sada ima troje djece i da je vrlo sretan zbog toga.

Šuškanja da je opet trudna pokrenuo je španjolski časopis Hola! koji je krajem siječnja objavio njihovu zajedničku fotografiju na brodu u Miamiju, na kojem se vidi Anin trudnički trbuh. Ana je i prvu trudnoću uspjela sakriti. Za prinovu su svi doznali nekoliko dana nakon što su se blizanci rodili.

Više pročitajte na:

Linker
14. travanj 2024 16:02