KRUŽE GLASINE

Šuškanja sve glasnija: Supruga nekada najpoznatijeg holivudskog neženje ponovno trudna?

Poznati glumac George Clooney sa suprugom Amal čeka prinovu.

Holivudski glumac i njegova supruga lijepu vijest još uvijek nisu potvrdili, no šuškanja o trudnoći Amal Alamuddin sve su glasnija. Posljednjih dana odvjetnica je pažnju dodatno privukla šetajući ulicama Italije u širokoj haljini preko koje se trudnički trbuščić ne može vidjeti.

Par koji već ima četverogodišnje blizance navodno ponovno čeka blizance, a izvor blizak paru tvrdi kako je Amal u prvom tromjesečju trudnoće te da se, kao i George, jako veseli bebama.

image
Par se vjenčao 2014.
MARIA LAURA ANTONELLI/AGF/SHUTTERSTOCK

Nekada najpoznatiji holivudski neženja s Amal Alamuddin se zaručio 2014. godine, a iste godine par se i vjenčao. Tri godine kasnije, dobili su kćer Ellu i sina Alexandera.

Čitajte i: Jedan od najvećih glumaca današnjice s obitelji boravio u Esplanadi! Shannon mahao fotografu dok je napuštao Zagreb

Iako s vremena na vrijeme kruže priče kako par nije u dobrim odnosima, i George i Amal takve tvrdnje odmah odbacuju vješto skrivajući detalje iz privatnog života od očiju javnosti i medija. Glumac je zbog supruge na početku njihovog odnosa bio u svađi s Daily Mailom, kada su objavili da je Amalina majka protiv njihove veze iz vjerskih razloga.

Iako se medij ispričao Clooneyju, on je odbio prihvatiti ispriku i nazvao Daily Mail najgorim tabloidom na svijetu.

Linker
20. travanj 2024 00:29