Danijela Dvornik
NOVI NASTAVAK

Stigle nove famozne fotke Danijeline kuće na Braču: 'Fale unuci da to sve sređeno isflekaju'

Danijela Dvornik i dalje vrijedno preuređuje kuću na Braču, a ovoga se puta pohvalila novim detaljima impresivnog uređenja. Već smo pisali kako Dvornikova voli biti 'sam svoj majstor', a majstore angažira samo za teže zahvate.

Danijela Dvornik (53) blogerica, influencerica, ali i ljubiteljica lijepo dizajniranih prostora objavila je najnovije fotografije interijera i eksterijera njihove obiteljske kuće na Braču.

''Evo pomalo, moja kućica dobiva konačni izgled iako ima tu još stvari koje treba napraviti, kao kompletna rasvjeta vanjska i unutarnja koju još nisam stavila, ali znam što želim pa moram biti strpljiva.. (strpljen, spašen). Fale I slike na zidu, tapet....'', napisala je Dvornik.

Pohvale fanova nisu izostale, a najdojmljiviji komentar vezan je za unučad. ''Fale i unuci da to sve sređeno isflekaju'', napisala je jedna pratiteljica. Dvornik nije odgovorila na taj komentar pa ne znamo što misli o haračenju Balie Dee i Lumi Wren novouređenim prostoru. No vjerujemo da baka Danijela ne bi imala ništa protiv da malene ''krste'' kuću.

Nakon unutrašnjosti, udovica kralja funka, pokazala nam je i prekrasnu terasu, gdje na kutnoj garnituru od ''napornog'' otočkog života odmora njezin ljubimac, koji se prepustio fjaki.

''Nakon što sam morala skinuti Jasmin (narast će opet) morala sam napraviti kompromis, da sam koliko-toliko zaštićena (više psihološki i dekorativno nego što me zaista štiti) s ovom trstikom kojoj je cilj da preživi ovu sezonu. Jer dolazi nova ograda i rješenje za hlad. Kako ne idem mlađa, sve podređujem godinama i da se što manje penjem i fizički radim, da ne trčim s prvim kapima kiše i vjetra i sklanjam sve s terase. Sad momentalno radim na još jednom projektu na terasi, to je ona druga strana koju ne pokazujem, jer tu dolazi jedan dugi betonski element koji će ujedno biti radna površina, dio za začinsko bilje, sudoper i plinski roštilj. Želim roštiljati svaki dan ako to želim, bez paljenja vatre i dimljenja kuće, sebe i susjeda oko sebe'', napisala je uzbuđeno Dvornikova.

Postala je prava majstorica u uređenju interijera

Inače, obiteljskoj kući Dvornikovih u Sutivanu na Braču Danijela Dvornik udahnula je novi život. Nakon višemjesečnog rada njezina vizija došla je do vrhunca, a ona je, slažu se njezini pratitelji na društvenim mrežama, postala prava majstorica za preuređenja interijera.

Instagram/ Danijela Dvornik
Sutivanskoj rezidenciju Dvornikovih, Danijela je udahnula novi život.

"Kuća nije samo struktura, kuća je osjećaj. Kuća je oličenje i slika vlasnika. Kuće mogu biti velike, ali tako hladne i dosadne, ali pravi je izazov od nečeg malog napraviti nešto "veliko" i ugodno. Uživam u kreiranju ove male kuće, nije još sve gotovo, sad slijede kozmetički zahvati i lickanje", napisala je Dvornik.

Instagram/Danijela Dvornik
U srpnju prošle godina Danijela Dvornik je angažirala majstore koji su odradili temeljni dio posla oko renoviranja kuće, no sve ostalo uradila je sama.

"Hvala Bogu na ukusu. S obzirom na to da u zadnje vrijeme vidim samo sterilne bijelo-sivo-crne kombinacije. Divna je kućica", stoji u jednom komentaru, dok je druge oduševila emotivnim detaljem, na zidu sobe su cijeli zid je posvećen uspomenama, a najviše prostora zauzeli su Boris i Dino Dvornik. "Najljepša je postelja i noćni ormarići i slike Dvornikovih", stoji ispod prijašnjih objava.

U srpnju prošle godina Danijela Dvornik je angažirala majstore koji su odradili temeljni dio posla oko renoviranja kuće, no čim je i sama doputovala na Brač, bacila se na posao i vrlo velik dio posla odradila sama.

"Radim uglavnom, farbam zidove, brusim polako dovodim kuću u kakav takav red, čišćenju nema kraja, metla mi je najbolja prijateljica, umorna sam, ruke su mi pune žuljeva, ali ne odustajem. U vrijeme "sieste" bacim se u more da se malo osvježim, a onda se opet bacanje na posao. Navečer mi tijelo i mozak "rade" sinkronizirano, oboje su mrtvi. Bacim se u krevet i zaspim. Usprkos svom tom poslu, neredu, prašini.... isto sam sretna jer sam sve bliže zamišljenoj slici zgotovljene kuće u glavi", napisala je u jeku radova, koja polako poprima završne obrise.

Jedva čekamo da stigne Ella i njezina ''ekipa'' pa da tulum započne, a kako će baka Danijela reagirati kada djevojčice preuzmu vlast ostane nam vidjeti. Čekamo!

Čitajte i:

Karantena na Braču joj ne smeta! Danijela Dvornik na voljenom otoku uživa, ne biste vjerovali u čemu

Ella Dvornik na romantično putovanje povela mamu i zaručnika

Više ne izgleda ovako: Danijela Dvornik izgleda sjajno, ova boja kose baš ju je pomladila

Danijela Dvornik ima neodoljive slike s plaže usred zime

Baka Danijela Dvornik puca od ponosa: Već se hvali na Instagramu

Danijela Dvornik podijelila rijetku fotografiju majke, fanovi oduševljeni njezinim mlađahnim izgledom

Dirljiva objava ponosne bake: Danijela Dvornik otkrila nepoznate detalje o rođenju Elline druge kćeri

Bura emocija Danijele i Elle Dvornik

Sretna baka Danijela Dvornik: 'Ponovo sam zaljubljena i radim gluposti'

Linker
19. travanj 2024 17:52