Slavko Sobin
Nagovorili ga

Sreću više ne skriva: Slavko Sobin 'popustio' i konačno otkrio da je zaljubljen već godinama

Domaći glumac rijetko u javnosti govori o privatnom životu, no odlučio je da mu je dosta skrivanja i svoju sreću podijelio je sa svima i to pred kamerama.

Glumac Slavko Sobin, kojeg smo mogli gledati u mnogim serijama, filmovima i predstavama, zamijenio je život u gradu životom daleko od gužvi i stresa. Osim što uređuje svoju staru-novu kuću, glumac marljivo i predano radi i u vrtu je već posadio puno povrća u kojem će kasnije uživati.

''Kad dođeš tu, sve ti stane. Otvori se srce, stane vrijeme, dolaze ti psi od tvojih prijatelja na čuvanje jer eto možeš i tako'', rekao je Slavko za IN Magazin. U sadnji mu pomaže njegova prijateljica Vesna jer on, kako kaže, nije imao pojma o sadnji.

"Ja sam privilegirano gradsko dijete koje nije ni dana nije kopalo ni radilo 'pravi posao' u životu. Čak mi je i Martina Tomčić dala jedan savjet o sadnji rajčica", otkriva Slavko te dodaje da je tek sad saznao da se puno njegovih prijatelja i poznanika prikriveno bavi uzgojem povrća.

''Puno vremena i onako provodim u prirodi, što sa psima, što rekreacijski. Nisam se ja povukao, ja ovu kuću zamišljam kao mjesto gdje će itekako puno ljudi dolaziti, prolaziti, boraviti'', rekao je.

No, rad ispred kamera i na kazališnim daskama ipak ništa ne može zamijeniti.

"Iskreno, mene već lagano dovodi do ludila jer sam navikao raditi i volim raditi i malo se osjećam beskorisno. Možda zato sadim kelj da bih nešto stvorio. Želja mi je hraniti sam sebe, da uopće ne moram ići u dućan'', priznaje glumac.

Konačno priznao da uživa u ljubavi

Na iznenađenje svih otvorio se i na temu svog ljubavnog života o kojem gotovo nikada ne govori.

"Trenutno mi je privatni život OK. Već dugo mi je privatni život OK, onako fino lijepo ravna crta kako treba biti i ne zamaram se time. Sve je lijepo, eto. Čak si dobio neku informaciju koju drugi ne dobiju! Progovorio sam o tome'', rekao je kroz smijeh. Koliko god da je zaljubljen, konkretne planove za dalje još uvijek nije 'skovao'.

Zagreb, 310319.
Rudolfa Kolaka 12.
Slavko Sobin, plesac u showu Nova TV, Ples sa zvijezdama.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / Hanza Media
Slavko Sobin uoči televizijskog showa 'Ples sa zvijezdama' u kojem je bio među istaknutijim kandidatima

"A nemam pojma, nemam pojma. Imam dane kad mislim da starost trebaš doživjeti u paru, u sreći, djeca, obitelj, a imam dane kada mi se ne da, kad bi najrađe s ruksakom otišao na Tibet i tamo se penjao, tamo zaglavio u nekom kamenu i tako umro. Ne znam, tu sam baš ono, neodlučan sam", iskren je bio Slavko.

Čitajte i:

Počinje snimanje 'Crno bijelog svijeta': 'Razmak, dezinfekcija i maske obavezni'

On je kao melem na ranu: Zbog poruke Slavka Sobina domaća glumica se topi od nježnosti

Tko je to toliko razbijesnio Slavka Sobina? 'Lijeni si trut i tratiš svoj život!'

Slavko Sobin ima pitanje, mi imamo odgovor: Kako dezinficirati šape kućnim ljubimcima?

Ana Radišić i Slavko Sobin su 'priveli' naše zvijezde na razgovor: 'U mojoj kući je Gloria institucija'

Linker
06. ožujak 2024 10:42