Produljeni vikend

Srećom sve se dobro završilo: Nataša Janjić opisala kako je završila na hitnoj operaciji u Splitu

Glumica koja je udana za liječnika nije zaboravila zahvaliti se medicinskom osoblju koje je odmah reagiralo.

Glumica Nataša Janjić prijatelje i pratitelje na Facebooku obavijestila je da je završila u bolnici u Splitu gdje je podvrgnuta hitnoj operaciji bubrežnog kamenca. Glumica je objavila selfie iz bolničkog kreveta i opisala što se dogodilo.

"Ono kad se mama i tata spuste na more… Nakon kalvarije na autoputu s plakanjem, igrama gladi i prijestolja dvoje mališana, vožnje više nego uobičajenog trajanja, interventnog zaustavljanja na svakoj pumpnoj stanici, pa kad se konačno dočepaš baka/dida - servisa u Splitu i odahneš malo i zamiriše ti odmor… Onda uslijedi temperatura jednog, posjeti pedijatru, noćna dežurstva, a zatim i bubrežni kamenac zbog kojeg završiš na hitnoj operaciji, tek onda možeš ovaj produženi vikend smatrati kompletnim!!!", napisala je Nataša.

Čitajte i: Kuća puna plavih balona: Nataša Janjić i njezin Nenad sve pripremili za veliko slavlje

Zahvala najzaslužnijima

Glumica koja je i sama udana za liječnika, Nenad Medančić je specijalist ortopedije, nije propustila zahvaliti se medicinskom osoblju u Splitu.

"Ovim putem veliko hvala svim liječnicima, sestrama i ostalom medicinskom osoblju KBC-a Križine u Splitu na divnom tretmanu. Pozdravljam vas sve iz horizontale", zaključila je Janjić.

Linker
13. travanj 2024 17:10