Poslušajte

Spoj mladog talenta i pjesme legendarnog Gibe: Marko Kutlić udahnuo novi život velikom hitu devedesetih

Pjevač novije generacije obradio je pjesmu naše legende, velikog hita 90-ih.

Mladi pjevač Marko Kutlić odabrao je Gibonnijevu pjesmu za poseban projekt i svojom interpretacijom udahnuo joj novi život.

Nakon što su Nela, Kristian Marolt, Damir Kedžo i Mia Negovetić u sklopu projekta CMC Stars udahnuli novi život dobro poznatim hitovima s hrvatske glazbene scene, ovom projektu priključila se jedna od najvećih mladih glazbenih zvijezda današnjice, Marko Kutlić, koji nas je vratio u devedesete uz obradu Gibonnijeve pjesme Suviše sam njen. Produkcija Gorana Kovačića i Vrisak studija pjesmi je dala plesni predznak, a moderni pop aranžman savršeno se uklopio u Markov prepoznatljiv vokal.

Čitajte i: Nastavlja se njezina melodrama: Zvijezda glazbenog showa i djevojka Marka Kutlića predstavlja nam se u novom izdanju!

Lijepo iskustvo

"Mislim da sam unio puno sebe unutra kao i u svaku pjesmu koju otpjevam. Ponovio bih ovo iskustvo, definitivno", rekao je Marko i dodao da je odabrao upravo ovu pjesmu za projekt CMC Stars jer mu se jako sviđa, ali i zato što iznimno voli i cijeni Gibonnija.

"Nadam se da će i Gibo biti zadovoljan, njegovo mišljenje mi jako puno znači", ističe Marko.

Da je CMC Stars hvalevrijedan projekt govori dovoljno informacija da su singlovi završavali i na HR Top 40 listi najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj. Time je ispunjena jedna važna misija, a to je da se pjesmama koje su možda polako zagubljene u gustom radijskom eteru pruži nova prilika i to u maniri današnjih pop trendova. CMC Stars ide dalje, a tko je sljedeći i koja je sljedeća pjesma - saznajemo uskoro!

Linker
07. travanj 2024 09:19