Profimedia, Mega Agency
fotografije govore sve

Slavni u paklu vatre: Gerard Butler i Miley Cyrus ostali bez doma u razornom kalifornijskom požaru

Požari u Kaliforniji koji su započeli prošlog četvrtka iza sebe ostavljaju pustoš, a u njihovom razaranju nisu ostale pošteđene ni brojne zvijezde. Među tisućama ljudi koje su morale biti evakuirane iz svojih domova su i glumci, pjevači, manekenke i reality zvijezde koje pozivaju na podršku vatrogascima koji se bezuspješno bore s najrazornijim požarom koji je harao Kalifornijom.

Fotografija sa zgarišta na kojem se prije samo nekoliko dana nalazila kuća glumca Gerarda Butlera dobro ocrtava s kakvom se katastrofom moraju nositi stanovnici Kalifornije.

- Ovo je teško razdoblje, ali dirnut sam duhom i žrtvom naših vatrogasaca - napisao je glumac koji je svojim obožavateljima pokazao kako izgleda kada se izgubi bitka s vatrom. Bez kuće je ostao i pjevač Robin Thicke, zahvalan što je njegova obitelj na sigurnom, dok je glumica Shannen Doherty nestanak prijateljevog doma u kojem se prije 11 godina udala, gledala na televiziji, sretna što su njezini kućni ljubimci, koje je on čuvao, na sigurnom, ali i slomljenog srca jer je kuća uz koju je vežu brojne uspomene nestala. Potpuno shrvana zbog gubitka doma je pjevačica Miley Cyrus koja je pozvala sve da podrže vatrogasce koji su na terenu po cijele dane i rade sve što mogu kako bi spasili ljude i životinje.

- Potpuno sam shrvana požarom, ali sam jedna od sretnijih. Moje životinje i ljubav mog života su sigurne i to je jedino važno sad. Moje kuće više nema, ali uspomene ostaju. Zahvalna sam na onome što imam – napisala je Miley, dok je kanadski glazbenik Neil Young, koji je već drugi put izgubio kuću u kalifornijskom požaru, otkrio je kako vatrogasci cijeli vrijeme govore kako ovakvo nešto još nisu doživjeli.

Zbog požara koji je u potpunosti izvan kontrole mnoge su zvijezde morale napustiti svoje domove: obitelj Kardashian-Jenner, glumac Orlando Bloom, pjevačica Lady Gaga, glumci Will i Jada Smith i pjevačica Jessica Simpson samo su neki od poznatih koji su bili evakuirani.

Za svoju kuću u kojoj je ostalo više od 700 originalnih umjetnina i brojnih memorabilija s filmskih setova bojao se i redatelj Guillermo del Toro, ali je na kraju njegova kuća samo malo oštećena, a među sretnicima čije je kuće nekim čudom vatra zaobišla našla se i glumica Alyssa Milano.

Linker
19. travanj 2024 11:07