Profimedia, Goff Photos
Sretna vijest

Slavni glumac u 51. godini čeka bebu i to s 25 godina mlađom djevojkom

Britanski glumac Michael Sheen i njegova 25-godišnja djevojka, švedska glumica Anna Lundberg, dobit će svoje prvo dijete. Glumac je inače već otac 20-godišnje Lily, koju je dobio u vezi s glumicom Kate Beckinsale, a vijest o prinovi uzbuđeno je podijelio s fanovima.

Glumac Michael Sheen (50), kojeg smo mogli gledati s Reese Witherspoon u filmu "Home Again", objavio je sretnu vijest da će uskoro postati tata drugi put. Njegova djevojka, švedska glumica Anna Lundberg koja je od njega mlađa 25 godina, je trudna, a Sheen je na svom Twitteru s fanovima podijelio da će "dobiti malog anđela".

Vijest da su u vezi postala je službena tek prošlog utorka, iako se po nekoliko objava na društvneim mrežama moglo zaključiti da su se puno prije upustili u romantičnu vezu. Michael iz veze s glumicom Kate Beckinsale (45) ima već jedno dijete, 20-godišnju kćer Lily Mo Sheen. U jednom intervjuu roditeljstvo je nazvao najizazovnijim poslom na svijetu, ali da je ta uloga itekako nagrađivana.

"Mislim da je to najkompliciranija uloga koju čovjek može imati, ali zato smo ovdje. To je krajnje iskustvo jer propitkuje sve što ste vi kao čovjek", izjavio je glumac. Njegova kći Lily mu je sve u životu i cijeni svaki trenutak s njom, no često joj ne može posvetiti dovoljno vremena zbog prirode svog posla. "Moj posao glumca je takav kakav je, ali kada sam s njom, samo sam s njom i maksimalno joj se posvećujem", rekao je Sheen.

Osim bivše Kate Beckinsale, Michaela su do sada povezivali s nekoliko poznatih dama, među kojima su komičarka Sarah Silverman, glumica Rachel McAdams, engleska balerina Lorraine Stewart te irska komičarka i glumica Aisling Bea. s kojojm je prekinui prije nekoliko koliko mjeseci prije sretne vijesti prekinuo je s irskom komičarkom i glumicom Aisling Beom, s kojom je bio oko godinu dana. Iako je s majkom svoje kćeri prekinuo već davne 2003., za nju ima samo lijepe riječi: "Kate će uvijek biti jedna od najvažnijih osoba u mojem životu. Iskreno je volim", poručio je glumac.

Studio City, CA  - *EXCLUSIVE*  - Kate Beckinsale and Michael Sheen attend their daughter Lily's High School graduation. The trio look happy as they celebrate their daughter's graduation day.

Pictured: Kate Beckinsale, Lily Mo Sheen, Michael Sheen



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 336057409, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Michael s kćeri Lily na njezinoj maturi

Linker
24. travanj 2024 09:52