Getty Images for Airbnb
Opet u fokusu

Slavna mama na udaru optužbi: Tjelohranitelj tuži Kris Jenner zbog seksualnog uznemiravanja

Čini se da nema dana kad se u domu Kardashianovih ne odvija neka drama. Ovaj put u centru skandala nalazi se slavna 'momadgerica' Kris Jenner kojoj je uručena tužba od strane bivšeg zaposlenika.

Čini se da nema dana kad se u domu Kardashianovih ne odvija neka drama. Ovaj put u centru skandala nalazi se slavna 'momadgerica' Kris Jenner kojoj je uručena tužba od strane bivšeg zaposlenika.

Kris Jenner, koja je kao jedna od producentica showa "Keeping Up With The Kardashians" i menadžerica svojim kćerima, i njima i sebi osigurala nevjerojatno bogatstvo, uskoro bi mogla završiti na sudu zbog seksualnog uznemiravanja.

Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian and Kim Kardashian West
45th Annual People's Choice Awards, Arrivals, Barker Hanger, Los Angeles, USA - 10 Nov 2019,Image: 482160650, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, Kris je stigla tužba od bivšeg tjelohranitelja koji tvrdi da je radeći za Kardashiane bio u neprimjerenom okruženju, da je bio meta rasizma i diskriminacije na temelju spola te, konačno, da je doživio seksualno uznemiravanje, pišu strani mediji.

Marc McWilliams tvrdi da je bio "subjekt neprestanog neželjenog seksualnog ponašanja te raznih načina maltretiranja".

Bivši tjelohranitelj godinama se žalio

Tvrdi da je 64-godišnja Kris vršila pritisak i radnje seksualnog tipa koje nije odobrio te da se ništa nije promijenilo nakon što se požalio i samoj Kris i poduzeću Shield Security za koje je radio.

Marc se žalio i odjelu za ljudske resurse 2017. i 2018. godine, no ni to nije pomoglo.

Tada je bio suspendiran iz tima Kris Jenner, no nastavio je raditi za Kourtney Kardashian, protiv koje je podigao tužbu, sve dok ga nisu otpustili te sada traži odštetu.

Kris negira optužbe

Odvjetnik Kris Jenner, Marty Singer izjavio je za Page Six: "Kris Jenner i Kourtney Kardashian u potpunosti poriču lažne optužbe svojeg bivšeg zaštitara. Ove sulude optužbe su izmišljene i lako je provjeriti njihovu istinitost. Kris se nikad prema njemu nije ponašala neprimjereno".

Čitajte i:

Kim je prekipjelo! Već je pripremila papire za razvod, njezin brak s Kanyeom tone

Svi skandali obitelji Kardashian-Jenner! Provjerite jeste li ih baš sve pozorno popratili?

Kardashianke zgrozile svijet jer su se gađale hranom: 'Ovo je sramotno!'

Linker
26. travanj 2024 19:22