Profimedia, Backgrid USA
odnos slavne majke i kćeri

Slavna mama mislila je da upropaštava kćer, a tinejdžerica joj je u tri rečenice rekla što je ide

Ava Phillippe, 19-godišnja kći glumice Reese Witherspoon koja je Avu i 15-godišnjeg sina Deacona dobila u prvom braku s Ryanom Phillippeom, a ima i šestogodišnjeg sina Tennesseeja sa sadašnjim suprugom Jimom Tothom, obratila se majci javno, putem Instagrama.

'Ovo je predivna žena koja me naučila sve o snazi gracioznosti, ljubavi, ambicijama i napornom radu. Svakodnevno me inspirira i potiče da živim život sa zahvalnošću što mi je podaren, svaki dan me potiče na to da budem suosjećajna. Danas o njoj razmišljam malo više nego inače, to je sve', napisala je ove riječi Ava Phillippe svojoj megapopularnoj majci dajući joj time do znanja da ju voli i cijeni, a to je pročitalo i 768 tisuća pratitelja tinejdžerice.

Ova je objava 19-godišnjakinje uslijedila nakon što je 43-godišnja Reese Witherspoon priznala da se boji da je upropastila živote svoje djece te se za pomoć odnosno savjet često obraćala svojoj majci.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 7:  Ava Phillippe and Reese Witherspoon at the premiere Of HBO's
Profimedia, SIPA USA

'Često sam zvala mamu i paničarila, govoreći: Što to radim? Upropaštavam im živote!', otkrila je. 'Mnogo razgovaram s njima, idem na njihove sportske aktivnosti i često učim s njima. Pokušavam njegovati njihovu individualnost. Ne postavljam brojna pravila i zabrane što se tiče izbora boje njihove kose ili načina odijevanja. Pokušavam ne raditi pritisak kakvom su izložena današnja djeca, barem ga ne pojačavam, jer su ionako previše opterećeni. To vodi u napadaje panike i anksioznost koji se uvuku u njihove živote. Moramo misliti na njihove duše, duhovnu kvalitetu. Jednako tako treba ih pustiti da se igraju, budu na otvorenom, njeguju prijateljstva', rekla je majka dvoje tinejdžera i mališana koji je tek zreo za polazak u školu.

Dodala je i kako su djeca starija, tako sve emocionalnije proživljavaju, kao i ona s njima. 'Tako sam sretna što sam roditelj djevojčice i dječaka - i ona i oni donose izazove, ali imam priliku vidjeti obje strane', rekla je Oskarovka čiju kći Avu svijet poznaje kao studenticu, buduću multimedijsku umjetnicu, model u usponu i ljepoticu koja neodoljivo fizički podsjeća na majku.

Reese Witherspoon and her daughter Ava Phillippe are a double threat in a new campaign for the Hollywood actresss clothing line, Draper James.
The 41-year-old star enlisted the help of 18-year-old Ava to model some gorgeous clothes from the brands Valentines V-Day collection.
The blonde beauties look Valentines chic in the photoshoot, wearing complimenting red and pink dresses, with Reeses sleeveless number retailing for 5.
Ava  whose father in actor Ryan Phillippe, also models and cool tee with a heart print, which costs .
Talking about doing the photoshoot together, Reese said: I thought it might be fun to focus on Mother/Daughter love this Spring. 
There is nothing like the love I have for my daughter. We share every emotion with each other, our hopes, and dreams& We can talk for hours.
Ava added: I love being around my mom, and this shoot was an opportunity to have fun and support her work as a female entrepreneur. 
She also brings a lot of comfort and positive energy with her to work, and I think its inspiring to see her personal relationships with everybody on set. 
I had a great time being a part of the shoot with the bonus of having even more mother/daughter pictures!.
01 Feb 2018, Image: 362073290, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
20. travanj 2024 05:09