Ovo nitko nije očekivao

Slavna glumica iznenadila priznanjem o svojoj seksualnosti: 'Ponosna sam na ono što jesam'

Iako je bila u vezi s kolegom iz serije 'Riverdale', Lili Reinhart je na društvenim mrežama objavila da nije samo zainteresirana za muškarce, već i za žene.

Lili Reinhart (23), zvijezda popularne tinejdžerske serije Riverdale, uoči masovnih prosvjeda u Americi zbog ubojstva Georgea Floyda od strane policijskog službenika, iznenadila je fanove priznanjem vezanim uz svoju seksualnu orijentaciju.

Naime, Reinhart je u svom Instagram storyju pozvala fanove da se pridruže prosvjedu u Santa Monici u Los Angelesu, pritom priznavši da im je dosada nešto skrivala.

Lily Reinhart Instagram

"Iako to nisam javno obznanila, biseksualka sam i ponosna sam na to! I pridružit ću se današnjem prosvjedu. Dođite i vi!", poručila je glumica.

Lily je ranije bila u vezi s kolegom iz serije "Riverdale" Coleom Sprousom, ali već se neko vrijeme šuška da je par prekinuo i to prije proglašenja pandemije koronavirusa. Izvor blizak glumcima izjavio je: "Oni su karantenu dočekali odvojeno, ali su ostali dobri prijatelji."

(FILE) Cole Sprouse and Lili Reinhart Break Up Again Less Than a Year After Reconciliation. WESTWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - MARCH 07: Actress Lili Reinhart (wearing a Brock Collection gown, Chloe Gosselin shoes, a Christian Louboutin bag, and Jennifer Meyer jewelry) and boyfriend/actor Cole Sprouse (wearing Givenchy) arrive at the Los Angeles Premiere Of Lionsgate's 'Five Feet Apart' held at the Fox Bruin Theatre on March 7, 2019 in Westwood, Los Angeles, California, United States.
25 May 2020,Image: 418041457, License: Rights-managed, Restrictions: NO France, Model Release: no
Lily Reinhart i Cole Sprouse prošle godine na premijeri filma 'Five Feet Apart'.

Cole je jednom prilikom rekao da ne brine zbog stalnih nagađanja oko njihove veze, dodavši da je interes za njegov ljubavni život cijena koju plaća zato što je slavan. "Nije me briga. To je priroda naše industrije. Mislim da se oko toga treba malo našaliti. Na to jednostavno pristaneš, ali dok god je zabavno, dobro je", rekao je glumac.

Reinhart je prošle godine progovorila o svojoj borbi s anksioznošću i i depresijom te poručila i drugima koji se bore s istim da odlazak kod terapeuta nije nešto čega se trebamo sramiti. "Neovisno o tome koliko odrasli ili ponosni želite bit, svi smo mi ljudi, svi se s nečime borimo", poručila je.

Čitajte i:

Presudila im karantena: Slavni par prekinuo drugi put nakon samo nekoliko mjeseci mira u vezi

Ljubav ovdje više ne stanuje: Rajski dani za slavni par pretvorili su se u pakleni prekid

Cara prekinula s djevojkom nakon dvije godine: Razlog je nešto s čim se mogu poistovjetiti mnogi parovi

Linker
19. travanj 2024 19:09