U SVOM STILU

Slavna dizajnerica proslavila 73. rođendan uz svadbenu tortu, Rosé Prosecco i karaoke party

Vera Wang je s prijateljima pjevala pjesmu Stevieja Wondera ‘Signed, Sealed, Delivered‘ i sjajno se zabavila.u sklopu proslave svog rođendana.

Američka modna dizajnerica, Vera Wang zna proslaviti svoj rođendan sa stilom! Na proslavi svog 73. rođendana izgledala je potpuno besprijekorno, a s obožavateljima na Instagramu podijelila je nekoliko objava te opisala svoju zabavu.

U prvom postu, Wang nosi dvodijelni rumeno ružičasti komplet sa suknjom do poda s prorezom te kratki šorc. Čak je držala bočicu svog novog Rosé Prosecca iz linije "Wang Party", a cijeli outfit je upotpunila prekrasnom tijarom.

U drugom postu, otkrila je srebrnu tortu kakvu se kod nas naručuje za svadbene proslave, koja je bila ukrašena ružičastim ružama i crnim tiskanim inicijalima, a podijelila je i video na kojem izvodi interpretaciju pjesme "Signed, Sealed, Delivered" Stevieja Wondera s prijateljima.

Čitajte i: Modna pista na brdu soli: Dizajneri otkrili najneobičnije lokacije za spektakularne revije

''Slavim rođendan uz kolače i karaoke… i moj novi Rosé Prosecco!'', poručila je ispod još jedne objave.

Podsjetimo, Wang je 1990. otvorila vlastiti dizajnerski salon vjenčanica u hotelu Carlyle u New Yorku. Od tada je otvorila butike za mladenke u New Yorku, Londonu, Tokiju i Sydneyu, a također je proširila svoj brend kroz kolekcije mirisa, nakita, naočala, cipela i kućanskih potrepština.

"White by Vera Wang" lansiran je 11. veljače 2011. na David's Bridal, a cijene svadbenih haljina s njezinim potpisom kreću se od 600 do 1400 dolara.

U proljeće 2012. Wang se udružila s tvrtkom Men's Wearhouse. U lipnju iste godine proširila se u Australiju otvaranjem "Vera Wang Bride Sydney" i svoje prve azijske vodeće trgovine "Vera Wang Bridal Korea", koju je vodio predsjednik Jung Mi-ri, u luksuznom kvartu Cheongdam-dong u Gangnam-gu u Seulu. U svojoj dizajnerskoj karijeri, Wang je ostvarila zavidan uspjeh.

Linker
19. travanj 2024 15:34