naradio se

Slavko Sobin broji sitno do važnog dana: Sve mu ide od ruke, a tjedni ga dijele do apsolutne sreće

Televizijski Žungul odbrojava dane do četvrte sezonu popularne serije. No, kako je glumac otkrio na Instagramu, nije on jedini Sobin koji će se pojaviti u seriji "Crno-bijeli svijet". Na snimanju u Splitu sudjelovali su i njegov otac Marin i majka Mirjana Sobin.

Splićaninu Slavku Sobinu ova godina je donijela puno toga izazovnog, ali i uzbudljivog. Osim što se nedavno pohvalio da piše knjigu za djecu, radio je na nekoliko glumačkih projekata, a zbog uloge koja mu je dosad donijela neviđenu popularnost obojio je kosu u plavo. To nije sve. Još prošle godine kupio je kuću na selu pa je zbog usporenijeg radnog ritma imao vremena za svoje imanje izvan grada na kojem uzgaja voće i povrće.

image
Sobin se dokazao i na plesnom podiju...
DARKO TOMAS/CROPIX

Zbog pandemije na neko vrijeme su njegovi poslovi stali i tada se posvetio svom vrtu u kojem je zasadio luk, ciklu, rajčice i brojno drugo povrće. "Ja mnogo vremena ionako provodim u prirodi, što sa psima, što rekreacijski. Nisam se ja povukao, ja ovu kuću zamišljam kao mjesto gdje će itekako puno ljudi dolaziti, prolaziti, boraviti", rekao je nedavno Slavko koji je kuću odlučio potpuno renovirati pa na tom projektu radi s arhitektima.

Ovih dana odbrojava dane do četvrte sezone serije "Crno-bijeli svijet".

"Nemam problema s tim da me obilježi Žungul iz "Crno-bijelog svijeta". Vrh je kad s 30-tak godina napraviš nešto po čemu će te pamtiti", rekao je Slavko Sobin koji se svakom novom objavom iznova uvjerava da ima vojsku obožavatelja.

"Sad je ponedjeljak. Pa je za sedam dana onaj tamo ponedjeljak. I onda nakon tog ponedjeljka kad opet bude ponedjeljak je 'Crno - bijeli svijet 4'. Kol'ko jedva čekate od 1 do 1985?", napisao je Slavko.

U četvrtoj sezoni spominje se kultna ''Dinastija'', otvaranje videoteka, pripreme za Univerzijadu, Radio 101, pa čak i eksplozija Černobila. Već smo navikli kako se u serijalu pojavljuju i poznata lica pa ćemo u četvrtoj sezoni gledati mlade likove Nene Belana, Marine Perazić, Arijane Čuline, ali i Dražena Petrovića.

Produkcija će oboriti rekord u lokacijama, planirano ih je čak 150. Zagrebačke lokacije su standardne - oko Kockice, Jabuke, Vjesnika i nekoliko kafića koji su bili popularni '85. i '86. godine.

Scenarist i redatelj Goran Kulenović navodi kako priča nove sezone počinje Ciboninim osvajanjem Kupa prvaka, zbog čega Žac mora smisliti kako izaći iz vojske kraj Sarajeva kako bi gledao utakmicu od presudne važnosti.

Linker
24. travanj 2024 22:11