Prekinule šutnju

Skandal koji trese ‘Seks i grad‘: Konačno se oglasile i slavne kolegice zbog optužbi na račun Face

Chris Noth suočen je s tri optužbe koje su došle od tri različite žene, koje su istupile pod pseudonimima. O svemu su se sada oglasile i njegove kolegice iz megauspješne serije ‘Seks i grad‘.

Nakon što su tri žene optužile glumca Crisa Notha za seksualno napastovanje, sada su se oglasile i njegove kolegice iz legendarne franšize "Seks i grad" koja ih je sve proslavila. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis u zajedničkoj su izjavi navele što misle o optužbama na račun "Face".

Nakon nekoliko dana šutnje, u jeku promocije njihove zajedničke serije "I tek tako", tri su glumice konačno progovorile.

"Duboko smo ožalošćene što čujemo ove optužbe protiv Chrisa Notha. Podupiremo žene koje su istupile i podijelile svoja bolna iskustva. Znamo da to mora biti vrlo teško za učiniti i hvalimo ih zbog toga", napisale su tri glumice u zajedničkoj izjavi objavljenoj na društveni mrežama.

image

Sarah Jessica Parker i Chris Noth ujelovili su kultni ljubavni par.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Chris Noth suočen je s tri optužbe koje su došle od tri različite žene, istupile su pod pseudonimima. Jedna koje se u članku The Hollywood Reportera nazvala Zoe, tvrdi da ju je glumac navodno silovao u njenom stanu u Los Angelesu 2004. Tvrdila je da su se upoznali u tvrtki u L.A.-u koja surađuje sa zvijezdama poput Notha.

Čitajte i: Faci se loše piše: Još jedna žena tvrdi kako ju se napastovao, kada je imala svega 18 godina

On niječe optužbe

Druga žena, pod pseudonimom Lily, tvrdila je da ju je Noth pozvao u njegov stan u New Yorku, bilo je to 2015. nakon što su zajedno večerali i popili piće. Lily, koja je tada imala 25 godina, tvrdi da je Notha upoznala dok je radila kao konobarica u lokalnom noćnom klubu.

image

Zajenička izjava glumica iz franšize 'Seks i grad'.

FACEBOOK

Glumac koji je u braku s Tarom Wilson od 2012., u ranijoj je izjavi porekao optužbe i obje situacije nazvao "sporazumnima".

Čitajte i: Facu iz 'Seks i grada' optužile za silovanje: Istupile dvije žene koje su prošle traumatično iskustvo, a on sve niječe

"Optužbe protiv mene došle su od osoba koje sam upoznao godinama, čak i desetljećima ranije, i kategorički su krive. Priče su se mogle dogoditi prije 30 godina ili 30 dana - ne uvijek znači ne - to je linija koju nisam prešao. Teško je ne propitati vrijeme u koje su ove optužbe izašle. Ne znam točno zašto su sada isplivale, no znam ovo: nisam napao te žene", kategoričan je bio Noth.

No prošlog petka i treća žena izašla je u javnost s optužbama na račun poznatog glumca. Žena koja je htjela ostati anonimna, pod pseudonimom Ava, rekla je za Daily Beast, kako je imala samo 18 godina kada ju je Noth seksualno napao, dok je radila u restoranu u New Yorku, 2010.

Linker
10. travanj 2024 16:08