veliki izazov

Sirovo meso i vrećica na kosi: Lana Jurčević izazvala lavinu komentara svojim čudnim navikama

Lana Jurčević obradila je legendarni hit Whitney Houston te pozvala sljedbenike na društvenim mrežama da pokažu sve svoje neobične navike, zbog kojih su posebni.

Hrvatska pjevačica Lana Jurčević aka La Lana, u sklopu promocije svog novog singla objavila je Tik Tok video koji je privukao brojne obožavatelje.

Lana je pozvala da, uz njezin novi singl, fanovi pokažu koje su njihove čudne navike za koje drugi ne znaju, a sama je u prvom redu stupila pred kamere i pokazala svoje.

Fanovi su tako otkrili da Lana voli jesti sirovo meso, da kosu boji kod kuće i potom na glavu stavlja običnu plastičnu vrećicu, da psa šeće u ludim odjevnim kombinacijama, daleko od glamura koji obožava na sceni te da često zaboravlja ključeve pa u kuću ulazi - kroz prozor.

Video je objavljen u sklopu TikTok izazova #HowWillIKnow, kojim Lana svima poručuje kako ne smijemo skrivati svoje čudne navike u strahu da se nitko neće zaljubiti u nas zbog njih, jer nas upravo takve navike čine posebnima.

Inače, singl "How Will I Know" obrada je velikog hita pokojne Whitney Houston, s njezinog prvog albuma objavljenog 1985. godine, koji ju je vinuo u zvijezde.

Linker
13. travanj 2024 14:08