potpuno shrvana

Sharon Stone morala se hitno iz Venecije vratiti u Ameriku zbog teškog stanja njezinog nećaka: ‘Molite za njega‘

Nakon što je snimila kampanju za Dolce&Gabbanu u Veneciji, Sharon Stone je odletjela natrag u domovinu jer su njezinom nećaku počeli otkazivati organi.

Holivudska glumica i aktivistica Sharon Stone (63) posljednjih dana je boravila u Veneciji uoči Venecijanskog filmskog festivala. Tamo je snimila i kampanju za modnu kuću Dolce&Gabbana, no svoj je boravak u Italiji morala prekinuti zbog iznenadnih loših vijesti.

Čitajte i: Mračna strana slave i podizanje nakon svih padova: Nevjerojatan život holivudske dive Sharon Stone

Naime, njezin jednogodišnji nećak River, sin njezina brata Patricka Stonea i njegove supruge Tashe, završio je u bolnici zbog vrlo teškog stanja kada su mu, dok je ležao u svom krevetiću, počeli otkazivati organi. Razlog njegovog stanja nije poznat, a zabrinuta Sharon odmah je doletjela natrag u Sjedinjene Američke Države i na svom Instagramu objavila vijest o dramatičnoj obiteljskoj situaciji.

"Moj nećak i kumče River pronađen je danas u svojoj kolijevci nakon što su mu potpuno otkazali organi. Molite za njega. Potrebno nam je čudo", napisala je shrvana Sharon ispod fotografije malenoga koji leži u bolničkom krevetu spojen na aparate.

Brojni njezini obožavatelji, prijatelji i kolege poslali su joj poruke podrške poput "Nadam se da će ovaj maleni anđeo što prije ozdraviti" i "Malenome i tebi šaljem puno ljubavi i snage".

Traumatično iskustvo

Inače, Stone je nedavno progovorila o traumatičnom iskustvu i jednom od najtežih trenutaka u njezinu životu. Sharon se 2004. rastala od novinara Phila Bronsteina, nakon čega je krenula njihova mučna bitka za skrbništvo oko sina Roana. Ona je potrajala do 2008. kada je Roan dodijeljen ocu, što je Sharon potpuno slomilo.

U intervjuu za magazin Saga, otkrila je da je dane provodila plačući i razmišljajući kako da vrati sina.

image
Sharon sa sinom Roanom.
MICHAEL TIMM/FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Glumica Sharon Stone tek je sada smogla snage progovoriti o jednom od najtežih trenutaka u njezinu životu. Naime, Sharon se 2004. rastala od novinara Phila Bronsteina, nakon čega je krenula njihova mučna bitka za skrbništvo oko posvojenog sina Roana. Ona je potrajala do 2008. kada je Roan dodijeljen ocu, što je Sharon potpuno slomilo.

Čitajte i: Bolno iskustvo pošlo po krivu: Sharon Stone otkrila da je s 18 imala tajni pobačaj

U intervjuu za magazin Saga, glumica s bogatom karijerom otkrila je da je dane provodila plačući i razmišljajući kako da vrati sina.

"Nakon što sam izgubila primarno skrbništvo nad Roanom, nisam mogla funkcionirati. Samo sam ležala na kauču. Bila sam tako vraški umorna. Samo sam plakala. Nisam se mogla koncentrirati ni na što, osim na pomisao da sina ponovno držim u naručju. Ništa drugo nije bilo važno, samo da mi ga vrate", ispričala je Stone, čiji je sin tada imao osam godina.

image
Sharon Stone je u Veneciji snimala kampanju za modnu kuću Dolce&Gabbana.
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Samo godinu dana nakon što su Roana posvojili 2000., Sharon je doživjela moždani udar od kojeg se oporavljala punih sedam godina, a tri godine kasnije od udara borila se za sina.

"Bila sam tretirana na brutalno neljubazan način. Kako od drugih žena u mom poslu, tako do sutkinje koja je odlučivala o skrbništvu nad mojim djetetom. Mislim da nitko ne shvaća koliko je moždani udar opasan za žene i što je sve potrebno za oporavak. Svim sam se silama trudila zadržati skrbništvo nad sinom, trudila sam se normalno funkcionirati, raditi. Morala sam se preseliti. Izgubila sam sve pa i svoj status u Hollywoodu", prisjetila se glumica.

Linker
19. travanj 2024 04:43