Prava zabavljačica!

Senzacionalan nastup Camile Cabello nije mogao utješiti publiku koja je čekala početak finala Lige prvaka

Glazbenica se ranije osvrnula na iskrivljenu sliku ljepote kakva se promovira među zvijezdama, ali i na društvenim mrežama, a sada je povodom finala Lige prvaka oduševila navijače.

Camila Cabello izgledala je senzacionalno na pozornici finala UEFA Lige prvaka u Parizu, kada je izvela nevjerojatan nastup prije utakmice. Pjevačica se pohvalila svojom fantastičnom figurom u bijelom bikiniju i kreaciji s resama. Monokromatski je look zaokružila bijelim čizmama do bedara, a navijači Liverpoola i Real Madrida uživali su u uzbudljivom nastupu.

Camila je kombinaciju upotpunila zlatnim nakitom: naušnicama, prstenjem i lancima oko vrata i struka, a posebno je oduševio njezin energičan nastup, kao i plesni pokreti.

image

Pjevačica se pohvalila svojom fantastičnom figurom u bijelom bikiniju i kreaciji s resama.

JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Camili su se pridružili brojni plesači koji su bili odjeveni u tradicionalne španjolske nošnje, a glazbenica je otvorila show jednim od svojih najvećih hitova, Señorita.

Prije početka nastupa, Camila je nosila raskošnu bijelu kreaciju nalik španjolskim nošnjama, a cijeli je nastup bio u najmanju ruku spektakularan.

image

Camila Cabello izgledala je senzacionalno na pozornici finala UEFA Lige prvaka u Parizu.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Camila Cabello zaštitno je lice poznatog parfema: Nova avantura kubanske ljepotice

Riječ je o jednom od prvih nastupa nakon što je glazbenica za časopis People otkrila kako se već dugo bori sa samopouzdanjem, i to zbog ideje ljepote kakva vlada u svijetu slavnih, a kazala je kako se nastoji brinuti za svoje mentalno zdravlje.

image

Prije početka nastupa, Camila je nosila raskošnu bijelu kreaciju nalik španjolskim nošnjama.

RAHUL BHATT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tada je također rekla da gleda na primjer koji daje njezina prijateljica Selena Gomez za koju smatra da je "osoba s velikim vrijednostima".

"Ljudi često mogu gledati ove slike slavnih i poželjeti promijeniti prehranu i težiti tome da tako izgledaju, a tome stvarno ne bi trebalo težiti", rekla je pop zvijezda.

Pjevačica je priznala da se često uspoređuje s drugim ženama koje viđa na društvenim mrežama, kao i da katkad privremeno briše aplikacije poput Instagrama i TikToka kako bi uklonila negativnost.

Linker
15. travanj 2024 16:32