Getty Images
NEMA STRAHA

Selena Gomez priznaje kako je tešku dijagnozu otkrila tek nedavno, no ne plaši je se

Tijekom live chata s kolegicom Miley Cyrus, pjevačica Selena Gomez otkrila je kako joj je nedavno dijagnosticirana teška psihička bolest.

Poznate glazbenice su razgovarale u sklopu projekta "Bright Minded" koji se prikazuje na Instagramu Miley Cyrus, a tijekom dvadesetminutnog razgovora Selena Gomez je priznala kako joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj nakon što se dobrovoljno prijavila u kliniku za psihičke bolesti.

"Prošla sam kroz pravu kalvariju, a nedavno sam dobila dijagnozu kako bolujem od bipolarnog poremećaja", rekla je Selena koja se nakon prvotnog šoka smirila, jer se o bolesti puno informirala.

WESTWOOD, CA - JUNE 30:  Actress Selena Gomez attends Columbia Pictures and Sony Pictures Animation's World Premiere of 'Hotel Transylvania 3: Summer Vacation' at Regency Village Theatre on June 30, 2018 in Westwood, California.  (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
FilmMagic
Zvijezdi Seleni Gomez vjera je pomogla da se lakše nosi s teretom slave

Bivša Disneyjeva zvijezda imala je zbilja teško životno razdoblje, a sve je to ostavilo posljedice na njezinom zdravlju. Prošla je kroz transplantaciju bubrega, a sve zbog borbe s lupusom, kroničnom autoimunom bolesti. Njezina bolest je utjecala i na psihu pa je neko vrijeme provela i na rehabilitaciji. Također, mladenačka ljubav mega popularnog pjevača Justina Biebera već se dulji niz godina bori s depresijom i anksioznošću da bi na kraju doznala još jednu tešku dijagnozu.

"Više se toga ne plašim, važno mi je da znam što mi je", zaključila je glazbenica koja smatra da se o mentalnom zdravlju mora razgovarati otvoreno.

"Samo razgovorom možete slomiti bijes koji se nakuplja u nama. Kad sam o tome otvoreno počela govoriti, shvatila sam da je strah samo krenuo nestajati", rekla je pjevačica.

ČITAJTE I:

Linker
18. travanj 2024 15:10