FOKUSIRAO SE NA SEBE

Sasvim iskreno: Brad Pitt napokon progovorio o svom životu i zdravlju nakon razvoda od Angeline

Američki glumac nakon razvoda od bivše supruge okrenuo je novu stranicu i fokusirao se na zdrav način života.

Brad Pitt jedna je od najvećih svjetskih filmskih zvijezda, ali svoj osobni život i borbe radije drži relativno privatnim. Međutim, glumac se otvorio u novom intervjuu. Osvanuo je na naslovnici GQ-a kao njihova zvijezda u srpnju/kolovozu pa je otkrio sve o svojoj karijeri, zdravlju i svojoj životnoj filozofiji.

Na fotografijama za naslovnicu izgledao je sasvim opušteno, pojavio se u laganoj majici i hlačama, sasvim neopterećen izgledom i medijskom pažnjom. 58-godišnji glumac u intervjuu je sasvim iskreno pričao o zdravstvenim promjenama koje je napravio nakon razvoda od Angeline Jolie 2016. godine.

Nakon razlaza je prestao piti i trijezan je već oko šest godina. Također je pričao o pohađanju Anonimnih alkoholičara godinu i pol dana i koliko mu se život promijenio.

image

Glumac je priznao probleme s alkoholom

CHAMPAGNE FLEUR DE MIRAVAL/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA CHAMPAGNE FLEUR DE MIRAVAL/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Ovdje sam imao jako cool mušku grupu koja je bila stvarno privatna i selektivna, tako da je bilo odlično", otkrio je.

"Vidio sam i životne priče drugih ljudi koji su dotakli dno i to je za mene jednostavno grozno."

Čak je govorio o prestanku pušenja tijekom pandemije dok je žvakao metvicu nikotina te je priznao da je proces bio težak jer nije mogao odmah sniziti broj cigareta.

"Nisam mogao uzeti samo jednu ili dvije cigarete dnevno", rekao je Brad.

Dok je također pričao o svojim najnovijim projektima, objasnio je i svoja razmišljanja o usamljenosti i osjećajima: "U životu sam se uvijek osjećao vrlo sam, jer sam odrastao kao dijete sam iako sam imao zagrljaj svojih prijatelja i obitelji.

"Vjerovali ili ne, kada osjetite bol i radost u isto vrijeme, i naučite se nositi s time, jednostavno znate da je to zrelost i rast", zaključio je glumac,

image

Angelina Jolie i Brad Pittt

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK

Inače, Pitt se u medijima često navodi kao jedan od najatraktivnijih muškaraca svijete te se smatra članom holivudske glumačke prve lige. Svjetski mediji detaljno su popratili njegov brak s Jennifer Aniston te vezu s glumicom Angelinom Jolie.Otac je šestero djece s Jolie, od kojih su svi naveliko popraćeni u medijima. Otkad je započeo vezu s Jolie, postao je jedan od poznatijih društvenih aktivista, i u Americi, i u inozemstvu.

Glumac je aktivni zagovaratelj istraživanja bolesti kao što je AIDS. Bio je pripovjedač hvaljene PBS-ove serije Rx for Survival: A Global Health Challenge, koja govori o važnim zdravstvenim svjetskim problemima. Pitt se našao i među osnivačima Not On Our Watch, organizacije koja usmjerava svjetsku pozornost i sredstva u sprječavanje masovnih užasa kao što je humanitarna katastrofa u Darfuru, zajedno s Georgeom Clooneyjem, Mattom Damonom, Donom Cheadleom i Jerryjem Weintraubom.

Linker
13. travanj 2024 16:04